Vassilis Zoulias: Όλες οι δημιουργίες του σχεδιαστή για τη σειρά «Emily In Paris»

Sabine Camhi
Vassilis Zoulias: Όλες οι δημιουργίες του σχεδιαστή για τη σειρά «Emily In Paris»

Η «Emily Cooper» επέστρεψε στις οθόνες μας με 4 δημιουργίες του διάσημου, Έλληνα fashion designer!

Μία ακόμα σημαντική διάκριση σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής με το ιδιαίτερα χαρακτηριστικό vintage style, καθώς τα ρούχα του φορέθηκαν κατά κόρον στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily in Paris», η οποία επέστρεψε στις οθόνες μας στις 22 Δεκεμβρίου 2021.

Το «Emily In Paris» είναι κάτι σαν το Sex and The City της Gen Z, καθώς το στυλ των πρωταγωνιστριών δημιουργούν τάσεις στον χώρο της μόδας και επηρεάζουν πολύ κόσμο. Η Patricia Field, η οποία «κρύβεται» πίσω από το styling της σειράς, ήταν αυτή που σύστησε τον Βασίλη Ζούλια στον παραγωγό της σειράς, Darren Star. Στον 2ο κύκλο της σειράς βλέπουμε 4 από τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, τις οποίες ο σχεδιαστής έχει ανεβάσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά τις βρίσκουμε και στο e-shop του όπου υπάρχει ειδική κατηγορία με το όνομα του TV show.

emily.jpg

Vassilis Zoulias: Η συγκίνηση για το Emily In Paris και το ευχαριστώ στην Patricia Field

Οι 4 δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια «ταξιδεύουν» στο Παρίσι

Ανάμεσα στα τέσσερα κομμάτια που εμφανίζονται στον 2ο κύκλο της hit σειράς του Netflix, είναι δύο φορέματα, ένα τοπ και ένα τζάκετ. Η τηλεοπτική Emily φόρεσε ένα chic και θηλυκό φόρεμα, με το όνομα Emily, από σατέν ύφασμα με πιέτες, στρογγυλή λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη και full skirt πάνω από το γόνατο. Η Lilly Collins το φοράει σε χρώμα ματζέντα, ενώ μπορεί να το βρει κανείς σε 13 αποχρώσεις.


https://www.instagram.com/tv/CXybQvmoxi0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κομψό one-shoulder φόρεμα ονόματι Patricia περιλαμβάνει μια μπλε ελεκτρίκ δαντέλα από τη μέση και πάνω και καρό μοτίβο από τη μέση και κάτω. Η φούστα του διαθέτει πλαϊνές τσέπες και είναι φτιαγμένη από 100% μεταξωτό ταφτά. Το παιχνιδιάρικο off-shoulder Beatrice top με μπούστο σε σχήμα καρδιάς έχει πιέτες και είναι και αυτό φτιαγμένο από 100% μεταξωτό ταφτά. Τέλος, το εντυπωσιακό, εμπριμέ σακάκι σε γκρι και lime αποχρώσεις έχει ανοιχτό μεγάλο γιακά και φουσκωτά μανίκια. Διαθέτει δύο μπροστινές τσέπες patch και είναι one size.

Το «ευχαριστώ» στην Patricia Field

«Ακόμα ένα όμορφο πρωινό! Βλέπω αυτό και δεν είμαι απλά χαρούμενος… Είμαι συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος… Το να δουλεύω στον χώρο της μόδας στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια δεν ήταν εύκολο… από τη βαθιά κρίση σε μια πανδημία, αλλά τίποτα δεν σταμάτησε τη δημιουργικότητά μας… και βλέποντας τι δημιουργήσαμε στην πιο επιτυχημένη σειρά του κόσμου αυτήν τη στιγμή, καθώς την #emilyinparis υποδύεται μια τόσο όμορφη, ταλαντούχα και επιδραστική ηθοποιός, όπως η Lily Collins, με κάνει να νιώθω τόσο ικανοποιημένος, που οι λέξεις δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Κάνουμε κάτι σωστά… @pericleskondylatos σε ευχαριστώ για την παρουσίαση της δουλειάς μου στη στυλίστρια των στυλιστριών. Patricia Field σού χρωστάω την απόλυτη στιγμή στην καριέρα 40 χρόνων που έχω στη μόδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη χαρά», έγραψε σε ένα από τα posts του ο Vassilis Zoulias.



Στάσου δεν τελειώσαμε! Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τις υπέροχες δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, τις οποίες θαυμάσαμε στο Emily In Paris.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δέκα καλύτερες fashion στιγμές από τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris»

Εmily in Paris: Οι πρωταγωνιστές της σειράς επιλέγουν σταθερά δημιουργίες Ελληνίδας designer