Η Emily Cooper δεν είναι η μόνη με στυλ στο Emily In Paris - Η Mindy είναι το απόλυτο fashion icon!

Νατάσσα Σχοινά
Η Emily Cooper δεν είναι η μόνη με στυλ στο Emily In Paris - Η Mindy είναι το απόλυτο fashion icon!

Τα κορίτσια της σειράς έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον για το στυλ τους.

Πάνε μερικές μέρες που τελείωσα τη δεύτερη σεζόν του «Emily In Paris» και η παραγωγή φαίνεται πως συνέχισε τη σειρά στους βασικούς της πυλώνες. Πέρα από τη νέα ζωή της Emily Cooper στο Παρίσι και την προσπάθειά της να βρει τα πατήματά της σε κάθε τομέα της ζωής της, το στυλ και η μόδα είχαν βασική θέση σε κάθε πλάνο.

Σίγουρα η Emily τραβάει εκ πρώτης τα βλέμματα πάνω της, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν είναι μόνο εκείνη που ξέρει τον τρόπο να ντυθεί, να συνδυάσει υφάσματα, να αναδείξει prints και υφές. Η κολλητή της, Mindy (Ashley Park), αξίζει επάξια το βραβείο της πιο στυλάτης, fashionable και μοντέρνας αλλά ταυτόχρονα κλασικής κοπέλας της σειράς.



Το στυλ της Mindy από το Emily In Paris

Η Mindy Chen δεν είναι το κορίτσι που φοβάται να τολμήσει. Ήδη από τα πρώτα επεισόδια που συνάντησε την Emily στη βόλτα της είχαμε παρατηρήσει το ιδιαίτερο στυλ της, όμως, στη δεύτερη σεζόν, που ήρθε περισσότερο στο προσκήνιο με την καριέρα της στο τραγούδι να παίρνει τον δρόμο της, μπόρεσε να αναδείξει τον πραγματικό της εαυτό στο στυλ.

emily in paris fashion mindy4

Η Mindy έχει μία ιδιαίτερα εξωστρεφή προσωπικότητα και αυτό φαίνεται στα ρούχα που επιλέγει. Επιλέγει να τραβήξει την προσοχή. Θέλει να τολμήσει. Θα βγει με τις φίλες της και θα φορέσει oversized μανίκια στο top, ένα σορτσάκι και knee-high μπότες Roger Vivier με έντονα κρόσσια λες και φορά jean με T-shirt και αθλητικά.

emily in paris fashion mindy

Vassilis Zoulias: Όλες οι δημιουργίες του σχεδιαστή για τη σειρά «Emily In Paris»

Οι εμφανίσεις της στους δρόμους του Παρισιού για να τραγουδήσει με το μουσικό της γκρουπ ήταν φτιαγμένες για να εντυπωσιάσουν από τον απλό περαστικό μέχρι και έναν μελλοντικό ατζέντη. Σε έναν βαθμό, η Mindy έχει να ευχαριστήσει για αυτό την πολυετή εμπειρία της Ashley Park στα μιούζικαλ του Broadway.

emily in paris fashion mindy2

Τα outfits της έμοιαζαν πολλές φορές με το πιο υπερβολικό στυλ των 90s, ακόμα και με αυτό της Madonna. Όπως όταν, για παράδειγμα, εμφανίστηκε με το πράσινο κοστούμι από The Blonds αναδύοντας έναν πιο αρρενωπό χαρακτήρα ή όταν περπατούσε με τις φίλες της με ένα two-piece από Zadig & Voltaire και παπούτσια Roger Vivier.

emily in paris fashion mindy6

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα outfits της Mindy στη σειρά στη συνέχεια:

https://www.instagram.com/p/CYRhbXKLaNR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6 celebrities που άλλαξαν τους στυλίστες τους το 2021 (και καλά έκαναν)!

Λεκέδες από μακιγιάζ στα ρούχα σου; Εύκολα tricks για να τους αφαιρέσεις

10 fashion items που είναι hot το 2022 και αξίζει να αποκτήσεις από τώρα