5 παπούτσια για να φορέσεις με wide-leg παντελόνια

Sabine Camhi
5 παπούτσια για να φορέσεις με wide-leg παντελόνια

Από το trendy square toe μέχρι το τακούνι πλατφόρμα, μάθε τώρα πως να φορέσεις την κλασσική ρετρό denim σιλουέτα με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα μου φαίνεται λες και έχουν περάσει χρόνια από τότε που τα skinny jeans κυριαρχούσαν στα trend charts. Τώρα που έχω επενδύσει σε 1-2 ζευγάρια jeans σε φαρδιά γραμμή, μου φαίνεται αδιανόητο (και πολύ άβολο) να φορέσω και πάλι τα στενά εφαρμοστά μου παντελόνια, ειδικά μετά την καραντίνα όπου φορούσα κυρίως άνετα loungewear ρούχα.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα φορέσεις εσύ, αν τα προτιμάς. Το θέμα με τα wide-leg παντελόνια ωστόσο είναι πως, επειδή είναι σχετικά ένα νέο item στην γκαρνταρόμπα μας, δεν ξέρουμε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα συνδυάσουμε με τις αγαπημένες μας χειμωνιάτικες μπότες.



Τα λάθος παπούτσι θα κάνει το wide-leg παντελόνι να φαίνεται λάθος πάνω σου

Αρχικά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι τα wide-leg παντελόνια σχεδιάστηκαν για να φοριούνται με παπούτσια με τακούνι για να «επιμηκύνουν» τα πόδια. Ενώ μπορείς να επιλέξεις ένα statement στιλέτο, υπάρχουν και πιο άνετες επιλογές όπως τα τακούνια με χοντρό τακούνι και τα παπούτσια με τακούνι πλατφόρμα. Αν ωστόσο δεν είσαι του τακουνιού, υπάρχουν και flat επιλογές που θα ταιριάξουν με ένα wide-leg παντελόνι. To φαρδύ παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί για παράδειγμα με μια flat μπότα μόνο αν είναι cropped πάνω από τον αστράγαλο.

botes_taseis.jpg

6 τάσεις στις μπότες που θα υιοθετήσουμε το 2022 – Inspo η Μαλέσκου (+7 για εσένα)


https://www.instagram.com/p/CYWU7FiAlSK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τα παπούτσια σε έντονα χρώματα μέχρι αυτά με το trendy square toe, ανακάλυψε 5 εύκολα boot trends που μπορείς να υιοθετήσεις αν είσαι fan των wide-leg παντελονιών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @alohas

Διάβασε επίσης