Φεύγεις για σκι το ΣΚ; 10 ζευγάρια moon boots για να είσαι ζεστή και στυλάτη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Φεύγεις για σκι το ΣΚ; 10 ζευγάρια moon boots για να είσαι ζεστή και στυλάτη

Η ωραιότερη επιλογή για τις χειμερινές σου εξορμήσεις στα χιόνια.

O πρώτος μήνας του 2022 ήταν μια έκπληξη για όλες μας αφού δεν περιμέναμε να δούμε τόσο πολύ χιόνι μέσα στην πρωτεύουσα. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έντυσε στα λευκά την Αττική και δεν σου κρύβω ότι μετάνιωσα πικρά που δεν προνόησα να αγοράσω τα κατάλληλα παπούτσια.

Αν νομίζεις πως ένα ζευγάρι αρβυλάκια ή γαλότσες αρκούν για να κάνεις τις βόλτες σου στους χιονισμένους δρόμους, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Στο λέω εκ πείρας αφού επιχείρησα να περπατήσω στον πάγο φορώντας γαλότσες, με αποτέλεσμα να κάνω slide στα στενά του Χαλανδρίου.

Ώρα για σκι

https://www.instagram.com/p/CYg9YCNs888/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αρκετές από εμάς πραγματοποιούν χειμερινές εξορμήσεις εκτός Αττικής τα Σαββατοκύριακα. Ο Παρνασσός, τα Καλάβρυτα, τα Τρίκαλα Κορινθίας καθώς και άλλα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας υποδέχθηκαν πολλές επίδοξες σκιέρ. Οι μπότες χιονιού είναι ανασπόσπαστο κομμάτι για το ski trip σου και δεν νοείται να λείπουν από τις αποσκευές σου. Θα σε προστατεύσουν από το κρύο, θα χαρίσουν στυλ ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ισορροπία σου στον πάγο.

Οι Μοοn boots, oι διάσημες και μοναδικά αγαπημένες μπότες των celebrities και των fashionistas, παραμένουν η no1 πρόταση και αξίζει να τις εντάξεις στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Διατίθενται στην αγορά σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων οπότε εύκολα θα βρεις το ζευγάρι των ονείρων σου. Ικανοποιούν ακόμη και την πιο απαιτητική καταναλώτρια και είναι αναμφίβολα value for money.

taseis stis botes

Tρεις τάσεις στις μπότες που θα συνεχίσουν να είναι επίκαιρες και το 2022

Πώς θα φορέσεις τις μπότες χιονιού-5 stylish προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CZIZ_uGswXQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με κολάν και oversized πουλόβερ

#2 Με ολόσωμη φόρμα σκι

#3 Με παντελόνι σκι και φούτερ

#4 Με ισοθερμικό κολάν και ζιβάγκο

#5 Με σετ φόρμες

Πηγή κεντρικής: @dualipa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις 10 ζευγάρια moon boots που ξεχώρισα για εσένα.