I’m in love with… 10 κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ μόνο για εσένα

Διονυσία Καλαποθαράκου
I’m in love with… 10 κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ μόνο για εσένα

Μπορεί να μην σου αρέσουν τα ρομαντικά κλισέ, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις ένα stylish, κόκκινο κομμάτι.

Kokkino shorts

Μετά από δύο χρόνια μέσα σε loungewear, με την γκαρνταρόμπα μας να κινείται ανάμεσα σε leggings, φούτερ και oversized πουλόβερ, σε ποια δεν έχει λείψει λίγη, old fashion, στυλιστική ρουτίνα; Mε λίγα λόγια ποια δεν θέλει να θυμηθεί τα early 00s και να φορέσει πάλι το L.B.D. της για να βγει το βράδυ και το κόκκινο φόρεμά της για την πιο cheesy «γιορτή» του Φεβρουαρίου, αυτή των ερωτευμένων.

Η τελευταία φορά που μας εντυπωσίασε «κάτι κόκκινο» ήταν όταν η εκπρόσωπος των δημοκρατικών, Alexandria Ocasio-Cortez, φόρεσε στο περσινό Met Gala ένα λευκό φόρεμα από τον Οίκο «Brother Vellies» που έγραφε πάνω με τεράστια, κόκκινα γράμματα «φορολογήστε τους πλούσιους». Φέτος, όμως, δεν θέλουμε να περάσουμε κάποιο κοινωνικοπολιτικό μήνυμα με την εμφάνισή μας στο Άγιο Βαλεντίνο. Θέλουμε απλά να φορέσουμε κάτι κόκκινο, με τον παλιό, πατροπαράδοτο και πολύ ρομαντικό τρόπο που το κάναμε κάποτε. Δεν θέλουμε να κάνουμε μία πολιτικοποιημένη εμφάνιση, θέλουμε λίγο εξτρά χρώμα στην πιο «κόκκινη» Δευτέρα του φετινού χειμώνα.

Red is the New Black

american horror story coven GIF by CsaK

Για αυτό μπες από σήμερα στη ευχάριστη διαδικασία του να φτιάχνεις την shopping list σου και ετοιμάσου να ζήσεις στον ενδυματολογικό πυρετό του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα και δεν πιστεύεις καθόλου στον έρωτα. Στη μόδα σίγουρα πιστεύεις και όπως έχει πει και ο πιο σοφός, τηλεοπτικός χαρακτήρας των τελευταίων χρόνων, η Myrtle Snow από το American Horror Story: Coven, όταν την ρώτησαν ποια είναι η τελευταία της λέξη πριν την κάψουν στην πυρά: Balenciaga.

Κάτι στο οποίο «ορκιζόμαστε» όλες μας...

Δες επίσης: 10 μαύρα flat μποτάκια για το γραφείο, τη βόλτα, τη ζωή σου όλη