10 μαύρα jeans που θα απογειώσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 μαύρα jeans που θα απογειώσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Φοριούνται κυριολεκτικά με τα πάντα και δημιουργούν εντυπωσιακά all day σύνολα.

Κάθε ενημερωμένη γυναικεία γκαρνταρόμπα διαθέτει το λιγότερο ένα τζιν παντελόνι. Τα jeans είναι το πιο διαχρονικό fashion item αφού δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ μα ποτέ από τη μόδα. Ένα μπλε τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο για ποτό με φίλες.

Το μαύρο τζιν είναι και πάλι επίκαιρο

Το μαύρο τζιν παντελόνι είναι φέτος και πάλι στο προσκήνιο και αναμένεται να κυριαρχήσει όσο κανένα άλλο denim trend. Αποτελεί must-have κομμάτι για ένα πρωινό look, για το γραφείο, για μια casual έξοδο ή κάποια άλλη ενδυματολογική περίσταση. Με τις κατάλληλες προσθήκες (μια τσάντα, ένα ζευγάρι γόβες, κοσμήματα κ.ά) μπορεί να δημιουργήσει τα ωραιότερα outfits και να σε αναδείξει βασίλισσα του street style.

Θα είμαι ειλικρινής. Αγαπώ το μαύρο χρώμα στα ρούχα. Η γκαρνταρόμπα μου απαρτίζεται από δεκάδες μαύρα τζιν παντελόνια, φορέματα και φούστες. Με το κατάλληλο styling, το μαύρο τζιν μπορεί να φορεθεί επιτυχώς και σε πιο επίσημες περιστάσεις γι' αυτό δεν το αποχωρίζομαι από τις εμφανίσεις μου χειμώνα-καλοκαίρι.

Φόρεσέ το με λευκό πουκάμισο και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες ή μαύρο lingerie top και πέδιλα για το απόλυτο glam look. Για τα πρωινά σου outfits, συνδύασέ το με ένα πουλόβερ ή ένα φούτερ και τα αγαπημένα σου sneakers. Επένδυσε στη σωστή γραμμή παντελονιού για τον σωματότυπό σου. Αν έχεις πολύ λεπτή μέση, το ψηλόμεσο τζιν είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Αν πάλι διαθέτεις έντονη περιφέρεια προτίμησε ένα μαύρο mom jeans ή ένα μαύρο flare pants.

baggy jeans tips

6 top στυλίστες του Hollywood δίνουν tips για το πως να φορέσεις τα baggy jeans (+12 items για σένα)

Πώς θα φορέσεις το μαύρο τζιν παντελόνι- 5 προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CZdGrcrjNrN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με ζιβάγκο, σακάκι και γόβες...στο γραφείο

#2 Με φούτερ και sneakers...το ΣΚ στην πόλη

#3 Με κορμάκι κα ψηλοτάκουνα μποτάκια...σε μια βραδινή έξοδο

#4 Με λευκό πουκάμισο, σακάκι και γόβες...σε ένα επίσημο κάλεσμα

#5 Με t-shirt, ζακέτα και αθλητικά παπούτσια...για casual εμφανίσεις

Πηγή κεντρικής: cocobeautea



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα πιο stylish μαύρα τζιν παντελόνια που συγκέντρωσα για εσένα.