6 top στυλίστες του Hollywood δίνουν tips για το πως να φορέσεις τα baggy jeans (+12 items για σένα)

Sabine Camhi
6 top στυλίστες του Hollywood δίνουν tips για το πως να φορέσεις τα baggy jeans (+12 items για σένα)

Τα baggy jeans ίσως γίνουν το νέο σου χειμωνιάτικο staple - γιατί αν κάνουν για τη Rihanna, κάνουν για όλες μας!

Αν η σκέψη του να φορέσεις ένα ζευγάρι skinny jeans σε τρομάζει (ιδικά μετά τις γιορτές), είσαι τυχερή: τα baggy jeans είναι πολύ trendy φέτος. Λίγο αφότου τα στενά jeans θεωρήθηκαν ξεπερασμένα το 2021, μια σειρά από stylish stars και μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας φαρδιά ζευγάρια jeans. Η Hailey Bieber, για παράδειγμα, υιοθέτησε το grungy look και συνδύασε τα oversized jeans της με ένα εξίσου oversized bomber τζάκετ και dad hat. Ο οίκος Balenciaga έκανε επίσης τη συγκεκριμένη σιλουέτα την signature του (η συλλογή του για την σεζόν άνοιξη 2022 είδε τα baggy jeans συνδυασμένα με moto jackets και ζιβάγκο).



Αν τα straight-leg jeans είναι περισσότερο του γούστου σου, τότε η επένδυση σε μια πιο ογκώδη σιλουέτα μπορεί να σου φαίνεται κάπως τρομακτική και να σε βγάζει από το comfort zone σου. Μην φοβάσαι όμως. Έξι από τους top στυλίστες του Hollywood μοιράστηκαν πως θα έκαναν style αυτό το item για τους πελάτες τους. Από το να το συνδυάσεις με εφαρμοστά tank tops μέχρι και με oversized hoodies, όπως αποδεικνύεται, θα μπορέσεις να φορέσεις τα baggy jeans φέτος με σχεδόν τα πάντα.

baggy_jean.jpg

Οδηγός Αγοράς: 10 baggy jeans που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

Karla Welch

Πελάτες: Justin and Hailey Bieber, Tracee Ellis Ross

Σύμφωνα με την Karla Welch, μπορείς να φορέσεις τα baggy jeans είτε με ένα εφαρμοστό είτε με ένα oversized top. Η στυλίστρια συμβούλεψε πρόσφατα έναν από τους πελάτες της να συνδυάσει ένα εφαρμοστό lycra μπλουζακι με ένα oversized ζευγάρι Balenciaga jeans. Το κλειδί για να πετύχεις αυτό το look; Η αυτοπεποίθηση.


https://www.instagram.com/p/CWJh9athJmp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Erin Walsh

Πελάτες: Anne Hathaway, Ashley Park, Lucy Hale

Για ένα πιο casual look, η Erin Walsh προτείνει να συνδυάσεις ένα ζευγάρι baggy jeans με ένα εφαρμοστό top με shoulder pads και ένα chunky sneaker ή μια πλατφόρμα. Για κάτι πιο glam, επίλεξε ένα tweed τζάκετ à la Chanel με έντονους ώμους. Μπορείς επίσης να προσθέσεις στο σύνολό σου θηλυκές λεπτομέρειες, όπως statement κοσμήματα.

Ilaria Urbinati

Πελάτες: Ben Affleck, Jon Bernthal, Charlie Puth

Η Urbinati ντύνει τους πελάτες της με oversized πλεκτά, baggy jeans και Doc Martens. Για πιο preppy looks, συνδυάζει αυτό το παντελόνι με πουλόβερ πάνω από πουκάμισα και sneakers. Η Urbinati δηλώνει πως πρέπει να συνδυάσεις ένα baggy παντελόνι με ένα στενό παπούτσι.


https://www.instagram.com/p/CREbqqXLoc6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jason Bolden

Πελάτες: Cynthia Erivo, Storm Reid, Alicia Keys, Taraji P. Henson

Ο Bolden συνδυάζει τα baggy jeans με πολύ κλασικά tops, από ζιβάγκο μέχρι μπλέιζερ. Το κλειδί για να φορέσεις ένα baggy jean σύμφωνα με αυτόν, είναι να βεβαιωθείς πως αυτό κάθεται σωστά στην μέση σου.


https://www.instagram.com/p/CV8wqVlhd23/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Thomas Christos Kikis

Πελάτες: Gabrielle Union, Amelie Zilber, AnnaSophia Robb

Ο στυλίστας μας προτείνει να φοράμε τα baggy jeans είτε με ένα oversized μπλέιζερ και μακρύ παλτό, είτε με ένα cropped μπλουζάκι.

Elizabeth Stewart

Πελάτες: Jessica Chastain, Amanda Seyfried, Gal Gadot

Η Stewart θα συνδύαζε ένα ζευγάρι φαρδιά jeans με ένα cropped tailored τζάκετ για να αναδεικνύει την μέση και μια ωραία ζώνη. Η αντίθεση είναι το κλειδί, γι’ αυτό προτείνει να επενδύσεις σε μια γυναικεία μπλούζα με βολάν ή ένα embellished πουλόβερ.

Αν σε ψήσανε, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να επενδύσεις σε 12 items που μπορείς να συνδυάσεις με τα baggy jeans σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @itslaurengallagher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πες αντίο στα blue jeans σου – Το 2022 τα χρωματιστά jeans θα είναι πολύ trendy

Slouchy jeans: Το στυλ που δεν πρέπει με τίποτα να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα