The back-pack plan: Τα καλύτερα σακίδια πλάτης μόνο για εσένα

Διονυσία Καλαποθαράκου
The back-pack plan: Τα καλύτερα σακίδια πλάτης μόνο για εσένα

Όταν «κουβαλάς μαζί το σπίτι σου», τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις με στυλ.

backpack plan copy

Κομψές tote bags, σοφιστικέ top handle, πρακτικές crossbodies και sexy mini clutches, είναι μερικές μόνο από τις τσάντες που «ποθούμε» να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Καμία όμως δεν συναγωνίζεται σε άνεση τα backpacks. Τα αγαπημένα μας σακίδια πλάτης είναι το πιο βολικό είδος τσάντας που μπορούμε να έχουμε αν θέλουμε να είμαστε όλη την ημέρα έξω από το σπίτι, αν θέλουμε να παίρνουμε μαζί «τα πάντα» -κυριολεκτικά!- και ταυτόχρονα να μην χάνουμε τίποτα από την άνεσή μας.

Ποιος είπε ότι το backpack σου δεν μπορεί να είναι funky;

Και αν η πρακτικότητα δεν είναι το μοναδικό σου κριτήριο για να αγοράσεις τσάντα, τότε θα αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τα σακίδια πλάτης γιατί θα δώσουν έναν cool, street style αέρα σε όλα σου τα σύνολα. Μπορείς να κρατήσεις το δικό σου με ένα maxi, αέρινο φόρεμα, με ένα normocore combo όπως είναι το jean με το πουλόβερ, αλλά και με ένα πιο sexy outfit που θα το επιλέξεις για τις βραδινές σου εξόδους.

Shopping List

Εμείς διαλέξαμε για εσένα διαφορετικά σχέδια και χρώματα και στα παρουσιάζουμε όλα στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Sporty καρό και preppy δερμάτινα, είναι μερικά από τα must have σχέδια για τη φετινή άνοιξη... για να κουβαλάς, από εδώ και μετά, το σπίτι σου μαζί με στυλ!

Δες επίσης: Γιατί βλέπουμε παντού στα social media αυτά τα παπούτσια