Γιατί βλέπουμε παντού στα social media αυτά τα παπούτσια

Νατάσσα Σχοινά
Γιατί βλέπουμε παντού στα social media αυτά τα παπούτσια

Οι sock boots που συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και στυλ.

Στο κομμάτι της μόδας, ανέκαθεν η γυναικεία φύση είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τα παπούτσια. Η θηλυκότητα και το ύφος που μπορούν να περάσουν μέσα από τα σχέδιά τους δίνουν αυτοπεποίθηση στη γυναίκα που τα φοράει, εξ ου και κάθε φορά που κάποιο χαρακτηριστικό σχέδιο λανσάρεται στην αγορά, έχει τη δυναμική να προκαλέσει buzz.

Αυτήν την περίοδο, τα social media φαίνεται πως έχουν λατρέψει τη συνεργασία του Mugler με τον Jimmy Choo. Είναι από τα νέα που κανείς δεν περιμένει να ακούσει και που, όταν αυτό συμβαίνει, προξενεί ενθουσιασμό προς κάθε ενδιαφερόμενο. Ο creative director του οίκου Mugler, Casey Cadwallader, και η creative director του οίκου Jimmy Choo, Sandra Choi, συνδύασαν τη σχεδιαστική τους δυναμική για να έχουν ως αποτέλεσμα τα πιο στυλάτα, κομψά και statement παπούτσια της αγοράς.



«Υπάρχει μια εγγενής σύνδεση μεταξύ της γλώσσας του Mugler και της γλώσσας του Jimmy Choo: Οι ρίζες μας στη δεκαετία του 1990, η απήχηση που έχουν σήμερα με μια νεότερη γενιά αλλά και η παρόρμηση για ενημέρωση, ανασχεδιασμό και όχι απλώς αναζωογόνηση», δήλωσε η Choi.

https://www.instagram.com/p/CZ2DjW-IxYo

Το σχέδιο που έχει ενθουσιάσει το κοινό βασίζεται στο μαύρο και στις διαφάνειες, έχει ψηλό τακούνι και ολοκληρώνει σε στυλ κάλτσας είτε ολοκληρώνοντας πάνω από τον αστράγαλο είτε φτάνοντας μέχρι ψηλά στους μηρούς. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σχεδίου είναι πως δίνει την αίσθηση οριακά σαν να φοράς παπούτσια και influencers, όπως η Anna Vitiello και η Tiffany Hsu, έχουν ήδη δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους φορώντας το και ποζάροντας για τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CZwkYOTBu32

Το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία των εν λόγω sock boots είναι να κολακεύουν τα γυναικεία πόδια και να τα κάνουν να φαίνονται μακρύτερα, εκφράζοντας, παράλληλα, την αίσθηση της ιδιαιτερότητας και της μοναδικότητας που όλες θέλουμε να έχουμε.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες influencers που έχουν επιλέξει τα παπούτσια της συλλογής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mugler x Jimmy Choo: Συνεργασία έκπληξη για μια άκρως ερωτεύσιμη συλλογή

Η Alexa Chung όρισε τις influencers πριν καν αυτές υπάρξουν

Η ιστορία πίσω από το νυφικό της Jennifer Lopez στην ταινία «Marry Me»