Happy birthday Cindy: To supermodel κλείνει τα 55 και την αποθεώνουμε με 15 iconic εξώφυλλα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Happy birthday Cindy: To supermodel κλείνει τα 55 και την αποθεώνουμε με 15 iconic εξώφυλλα

Η Cindy Crawford δεν ήταν ποτέ ακόμη ένα μοντέλο που ήθελε να μπει στη βιομηχανία της μόδας. Ήταν ΤΟ supermodel που ήρθε για να μείνει. Στα 55 της σήμερα αποδεικνύει πως η ομορφιά και το στυλ δεν έχουν ηλικία.

Ως ένα από τα iconic supermodel όλων των εποχών, η Cindy Crawford αποτελεί μια γυναίκα που έχει σημαδέψει τη ζωή μας. Για πάνω από 3 δεκαετίες το εμβληματικό μοντέλο, έχει χαράξει το δικό της όνομα και πορεία στον χώρο της μόδας και καθόλου άδικα! Ποιο κορίτσι δεν είχε αφίσες στο δωμάτιό της με το μελαχρινό καλλίγραμμο supermodel που ερωτεύτηκε όχι μόνο η πασαρέλα και ο φακός των μεγαλύτερων φωτογράφων μόδας αλλά και οι stars του Hollywood με πρώτον και καλύτερο τον Richard Gere, o οποίος και την παντρεύτηκε!

Η Cindy κλείνει σήμερα τα 55 και εξακολουθεί να βγάζει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες, όπως αυτή που ανέβασε πριν από 2 ημέρες στο Intsagram φορώντας το μαύρο της μαγιό, ένα λευκό μπουρνούζι και τα μαύρα ψηλοτάκουνα mules της, αποδεικνύοντας γι' ακόμα μια φορά πως είναι η απόλυτη Queen της καρδιάς μας!


https://www.instagram.com/p/CaIhuGgON8k

Τι είναι αυτό που φέρνει την 55χρονη Crawford ακόμη στην A list των supermodel παγκοσμίως; Η ίδια -με αφοπλιστική ειλικρίνεια- είχε απαντήσει λέγοντας: «Ευτυχώς, το όνομά μου είναι συνυφασμένο με αυτό που πραγματικά είμαι. Ποιος να το πίστευε πως θα έκαναν μόντελιγκ μέχρι τα 50 μου; Θυμάμαι ότι στα 25 μου σκέφτηκα ότι μου έμεναν μόνο 5 χρόνια ακόμα...». Τελικά η ιστορία την διέψευσε... ευχάριστα!

Πώς ευχήθηκε στον εαυτό της «Χρόνια Πολλά» στα 55α γενέθλιά της

Η Cindy Crawford -παραμονή των γενεθλίων της χθες- ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν. Η φωτογραφία απεικονίζει την ίδια, μικρό κοριτσάκι στην ηλικία των 3 ετών, δίπλα στην τούρτα γενεθλίων της. Με κοτσιδάκια στα μαλλιά, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μαύρα παπουτσάκια, η μικρή Cindy δεν κοιτάζει στον φακό αλλά και τι μ΄αυτό; Όλοι ξέρουμε πως ο φακός ήταν πλασμένος να κοιτά μόνο εκείνη.


https://www.instagram.com/p/CaKrO3PLfY_

Το supermodel με αυτό το post έκανε έναν απολογισμό των χρόνων που πέρασαν (αλλά και όσων θα έρθουν). Η Crawford έγραψε συγκριμένα κάτω από το post: «Την παραμονή άλλων γενεθλίων, κοιτάζοντας πίσω τη μικρή Cindy, σκέφτομαι τι θα της έλεγα. Θα της έλεγα να είναι πιο ευγενική με τον εαυτό της, να συμπεριφέρεται στον εαυτό της όπως συμπεριφέρεται στους φίλους της. Θα της έλεγα ότι όλοι νιώθουν νευρικοί σε νέες καταστάσεις και μερικές φορές πρέπει απλώς να το προσπαθήσεις μέχρι να τα καταφέρεις. Θα της έλεγα να μην φοβάται να αυτοσαρκάζεται -να χορεύει, να τραγουδά, κ.λπ. - ακόμα κι αν δεν είναι καλή σε αυτό. Να γελά όσο περισσότερο γίνεται. Να είναι ευάλωτη. Να δείχνει τον αληθινό της εαυτό στους ανθρώπους που αγαπά -η ανταμοιβή αξίζει τον κόπο-. Να είναι ευγνώμων. Να συνεχίσει να μεγαλώνει και να μαθαίνει και να εξελίσσεται… η ζωή είναι ευλογία!».

Πώς η Cindy Crawford έγινε το μοντέλο που απέδειξε πως το στυλ δε γνωρίζει ηλικία

Η Cindy εντάσσεται σε μια αυξανόμενη ομάδα μοντέλων που κάνουν μεγάλες καμπάνιες μόδας πολύ πέρα ​​από τις αναμενόμενες ημερομηνίες λήξης της καριέρας τους στο μόντελινγκ, αποδεικνύοντας με κάθε εμφάνιση ότι το στυλ δεν γνωρίζει ηλικία.

Είναι ίσως το πιο διάσημο μοντέλο όλων των εποχών. Κατά τη διάρκεια της τεσσάρων σχεδών δεκαετιών καριέρας της εμφανίστηκε σε κάθε περιοδικό που μπορεί να φανταστεί κανείς καθώς και σε εκατοντάδες διαφημίσεις για σχεδιαστές υψηλής ραπτικής και προδιαγραφών, μεγάλα brands ομορφιάς και, φυσικά μεγάλων brands που δεν είχαν καμία σχέση με τη μόδα (όπως η Pepsi).





Έχει περπατήσει στις πιο διάσημερς πασαρέλες της Ευρώπης, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικές εκπομπές και έχει πρωταγωνισήσει σε μουσικά βίντεο (το πιο πρόσφατο ήταν το video της Taylor Swift "Bad Blood" μόλις πριν από λίγους μήνες).

Cindy Crawford2

Από τότε που έγινε μαμά, λάνσαρε επίσης μια σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, μια συλλογή οικιακών ειδών και κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο «Becoming Cindy Crawford».



Στο λανσάρισμα του βιβλίου είχε πει συγκριμένα: «Ποτέ δεν ήμουν (ούτε ένιωθα) μούσα κανενός. Μπορεί να είχα κάποιους φωτογράφους με τους οποίους να δούλευα περισσότερο και να συνεργαζόμασταν πολύ καλά αλλά ποτέ δεν είχα αυτή τη σχέση της μούσας».

Την παραμονή των 50ων γενεθλίων της, η πιο «εμβληματική ομορφιά» της Αμερικής αποφάσισε να αποσυρθεί. Το βιβλίο, κατά κάποιο τρόπο, πυροδότησε την απόφαση της Crawford «ίσως να μην πει αντίο, αλλά να προχωρήσει» στη ζωή της σε ό,τι θέλει κάθε φορά να κάνει. «Είμαι σίγουρη ότι θα φωτογραφίζομαι για άλλα 10 χρόνια, αλλά όχι ως μοντέλο πια. Και αυτό είναι εντάξει για μένα. Τα έχω κάνει όλα. Έχω δουλέψει με όλους αυτούς τους απίστευτους φωτογράφους. Τι άλλο χρειάζομαι να κάνω;».

Πόσους κανόνες και στερεότυπα «έχει σπάσει» για την καριέρα της; (πόλλα απ' όσο φαίνεται)

Η 55χρονη πια Cindy, αποκαλύπτει τα μυστικά της γοητείας και της επιτυχίας της: «Κοιτάζοντας πίσω συνειδητοποίησα πως δεν ακολουθούσα πάντα τους κανόνες στην καριέρα μου. Έκανα το εξώφυλλο του Playboy όταν όλοι μου έλεγαν να μην το κάνω. Παρουσίασα ένα δικό μου show στο Mtv, έκανα αυτό το ανατρεπτικό εξώφυλλο στο Vanity Fair με την K.D Lang που μ΄ έκανε να συνειδητοποιήσω τη δύναμη της εικόνας... Η ομορφιά για μένα είναι 2 πράγματα: αυτοπεποίθηση και πάθος».

Θέλεις περισσότερη Cindy; Πάμε να δούμε τα 15 πιο iconic εξώφυλλα που όσο κι αν τα βλέπουμε, δεν την χορταίνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ