10 midi φούστες που θα κάνουν πιο chic την καθημερινότητά σου

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 midi φούστες που θα κάνουν πιο chic την καθημερινότητά σου

Τα πιο κομψά σχέδια που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Οι φούστες ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα fashion items όλων των γυναικών. Ανεξάρτητα από το μήκος τους (mini, midi ή maxi) αποτελούν πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας αφού μπορούν να συνδυαστούν με πληθώρα ρούχων.

Η αλήθεια είναι πως μια μόνο φούστα δεν αρκεί ποτέ γι' αυτό προσπαθώ να επενδύω σε πολλά, διαφορετικά στυλ που θα αναβαθμίσουν αισθητά την γκαρνταρόμπα και τα καθημερινά μου looks.

To must-have item της γκαρνταρόμπας σου

Κομψή, θηλυκή και ευκολοφόρετη, η midi φούστα επιστρέφει δυναμικά φέτος για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τα ωραιότερα outfits. Συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα όπως πουκάμισα, πουλόβερ, κορμάκια και tops. Κολακεύει κάθε σωματότυπο, αρκεί να βρεις τη σωστή γραμμή και το χρώμα που θα αναδείξουν τα δυνατά σου σημεία.

Φόρεσέ την από το πρωί στο γραφείο με ένα μαύρο blazer, λευκό πουκάμισο και γόβες ή με ένα μακρυμάνικο τοπ και μποτάκια για μια casual έξοδο. Μπορείς να την επιλέξεις ακόμη και για πιο athleisure σύνολα, μαζί με ένα t-shirt, καπέλο και φυσικά τα αγαπημένα σου sneakers.

skirt trends5

Οι τάσεις στις φούστες που θα φοράμε όλες την επόμενη σεζόν

Πώς θα φορέσεις τη midi φούστα φέτος- 5 stylish προτάσεις

via GIPHY

#1 Με πουκάμισο, σακάκι και γόβες... στο γραφείο

#2 Με ζιβάγκο και sneakers...σε μια πρωινή έξοδο

#3 Με κορμάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα...στη βραδινή σου έξοδο

#4 Με μαύρο πουκάμισο και μποτάκια...για το απόλυτο total black look

#5 Με t-shirt και αθλητικά παπούτσια...το ΣΚ στην πόλη

Πηγή κεντρικής: oliviapalermo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες midi φούστες της αγοράς για να επενδύσεις στην αγαπημένη σου.