12 pencil φούστες για να συνθέσεις τα ωραιότερα office looks

12 pencil φούστες για να συνθέσεις τα ωραιότερα office looks

Μιας και είναι ξανά τάση, ευκαιρία να τις εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Το γραφείο είναι το μέρος όπου βρισκόμαστε όλες οι εργαζόμενες γυναίκες για αρκετές ώρες σε καθημερινή βάση. Το dress code ποικίλει ανάλογα με το που εργάζεσαι ωστόσο τα πιο διαχρονικά και classy κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας (κοστούμια, midi φούστες, ψηλόμεσα παντελόνια κ.ά) είναι συνήθως οι πιο ασφαλείς ενδυματολογικές επιλογές.

Το skirt trend που έρχεται για να κυριαρχήσει το 2022

via GIPHY

H pencil φούστα είναι ένα από τα πιο θηλυκά fashion items που προσδίδει κύρος και στυλ. Κλασικό κομμάτι που αγκαλιάζει τη γυναικεία σιλουέτα και τονίζει τις καμπύλες μας με τον ωραιότερο τρόπο. Συνήθως, το μήκος της φτάνει μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, είναι πάντα στενή και σε ίσια γραμμή.

Αποτελεί πρόταση για τα office looks μας αφού συνδυάζεται άψογα με όλα τα πουκάμισα, τα ζιβάγκο και τα μακρυμάνικα tops. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδυάσει τις pencil φούστες με πιο επίσημες εμφανίσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν με άνεση σε κάθε περίσταση.

To μαύρο και το καφέ παραμένουν οι πιο δημοφιλείς επιλογές υπάρχουν ωστόσο τόσες πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές σε χρώματα και prints. Μια pencil φούστα δεν φοριέται πλέον μόνο στο γραφείο αφού σε συνδυασμό με ένα λευκό t-shirt και sneakers, δημιουργεί ένα τέλειο σύνολο για το Kυριακάτικο brunch στην πόλη.

printed fousta

Οδηγός Αγοράς: 10 printed φούστες για τις πιο κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Πώς να φορέσεις την pencil φούστα σου - 5 προτάσεις

https://www.instagram.com/p/CUaiw-mDAbx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1 Με πουκάμισο, σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες...στο γραφείο

#2 Με κορμάκι και πέδιλα... σε μια βραδινή έξοδο

#3 Με t-shirt και sneakers...για μια χαλαρή βόλτα

#4 Με ζιβάγκο και ψηλοτάκουνα μποτάκια...στο γραφείο

#5 Με πουλόβερ και αρβυλάκια...για casual εμφανίσεις

Πηγή κεντρικής: imaxtree.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις πιο stylish pencil φούστες της αγοράς για να επενδύσεις στην αγαπημένη σου.