Tank top: Το απλό λευκό φανελάκι είναι το πιο επίκαιρο top που είδαμε στο Fashion Week

Ναταλία Κατσακιώρη
Tank top: Το απλό λευκό φανελάκι είναι το πιο επίκαιρο top που είδαμε στο Fashion Week
Bottega Venetta, Photo: Imax Tree

Γιατί όλα τα fashion girls επιλέγουν αυτό το casual top;

Οι Εβδομάδες Μόδας για το επερχόμενο Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2022 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, περνώντας από όλες τις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας, όπως είναι η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και τώρα το Παρίσι.

Ανάμεσα στα νέα trends που έχουμε ήδη δει και πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στο street style της επόμενης σεζόν, υπάρχουν και τάσεις τις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε από τώρα και να εντάξουμε με μεγάλη ευκολία στα everyday looks μας.

Αυτή την φορά, μέσα στο γενικότερο κλίμα επαναφοράς του Y2K και του 90s style είδαμε να έρχεται στο προσκήνιο και ένα κλασικό κομμάτι, το λευκό tank top. Μιλάμε δηλαδή για το λευκό all time classic βαμβακερό φανελάκι, ένα ακόμη κομμάτι-δάνειο από την ανδρική ντουλάπα που έγινε αγαπημένο των γυναικών.

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα catwalks των Bottega Veneta, Prada, Acne Studios, Philosophy by Lorenzo Serafini και σε πολλά άλλα. Είτε στην πιο sporty και casual εκδοχή του φορεμένο με ένα baggy denim (βλέπε Bottega Veneta), είτε συνδυασμένο με midi classy φούστες σε θηλυκές γραμμές, όπως το χρησιμοποίησε η Prada, βάζοντας το signature, πλέον, μαύρο τριγωνικό logo της, το λευκό tank top είναι το πιο fashionable top της σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CanUTWvLrGJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το λευκό tank top είναι το αγαπημένο μπλουζάκι των super models

Την τάση φόρεσαν πρώτα τα μοντέλα που αξιοποίησαν την απλότητα και το versatility του συγκεκριμένου top στα off duty σύνολα τους, με πολλά super models, όπως η Bella Hadid και Emily Ratajkowski, να επιλέγουν ένα λευκό φανελάκι μέσα από oversized κοστούμια, σακάκια και καμπαρντίνες.

Απαλό, άνετο και διαχρονικό είναι ένα passe partout item, που μπορεί να μεταμορφωθεί από basic σε θηλυκό και απόλυτα sexy, πάντα με το σωστό styling.


https://www.instagram.com/p/CW3lZLDL1r2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα που οι θερμοκρασίες είναι ακόμη σταθερά χαμηλές, το layering μπορεί να κάνει και πάλι το θαύμα του: μια ελαφριά cropped ζακέτα, ένα δερμάτινο blazer, ένα stripped ανδρικού τύπου πουκάμισο και ένα oversized παλτό είναι μερικά από τα fashion staples που έχουμε όλες και μπορούν να αξιοποιηθούν για να τελειοποιήσουν ένα σύνολο με πρωταγωνιστή το λευκό φανελάκι σας.

Διαβάστε επίσης:

PFW: Η νέα Fall 2022 συλλογή της Acne Studios είναι ένας φόρος τιμής στα recycled denims

Φόρεμα και sneakers: Πώς να φορέσεις τώρα τον πιο stylish συνδυασμό της άνοιξης

Kate Middleton και πρίγκιπας William εμφανίστηκαν με το απόλυτο twining και εξέπληξαν τους πάντες