Τo στυλ του γραφείου: τα key-pieces που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει

Τo στυλ του γραφείου: τα key-pieces που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει




Μπορεί η τηλεργασία να άλλαξε το καθημερινό office look για αρκετούς μήνες, με τις περισσότερες από εμάς να φορούσαμε για πολύ καιρό τις πιο άνετες φόρμες μας και ένα πουκάμισο για τα zoom calls, ωστόσο η επιστροφή στην κανονικότητα άλλαξε τα δεδομένα. Πλέον, έχει έρθει στο προσκήνιο η ανάγκη νέων ιδεών για τα key-pieces που κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στην γκαρνταρόμπα της για το γραφείο.













Ένα από τα items, που είναι σημαντικό να έχουμε στη ντουλάπα μας, είναι το oversized ροζ σατέν σακάκι που μπορούμε να βρούμε στο κατάστημα TWINSET. Για ένα super «χαλαρό» αλλά και προσεγμένο workwear, μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα λευκό t-shirt, cropped παντελόνι με πιέτες και sneakers με details χρυσής αλυσίδας.












36 golden hall shopping twinset sakaki gynaikeio 3



Twinset


390 €











Τα neon χρώματα είναι must have επιλογή για αυτή τη σεζόν. Δεν γίνεται να λείπει από τη ντουλάπα μας ένα μακρυμάνικο τοπ σε κίτρινο φλούο χρώμα από το κατάστημα Magnolia Grace, το οποίο θα δώσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε στυλιστική μας επιλογή.












28 golden hall shopping magnolia grace wolford mplouza gynaikeia2



Magnolia Grace


225 €











Αυτό που σίγουρα πρέπει να εντάξουμε στα key pieces για απίθανα look στο γραφείο, είναι τα cropped πουκάμισα σε ό,τι χρώμα και εμπριμέ σχέδιο προτιμάμε, από το κατάστημα Nara Camicie. Το συγκεκριμένο ρούχο έχει την ικανότητα να μας βγάζει «ασπροπρόσωπες», κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση, μιας και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ψηλόμεσες παντελόνες και φούστες!












43 golden hall shopping nara camicie mplouza gynaikeio 8



Nara Camicie


87 €







Διαβάστε περισσότερα στο goldenhall.gr