Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Όλες οι statement εμφανίσεις των stars που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Vanity Fair’s 2022 Oscar Party: Όλες οι statement εμφανίσεις των stars που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Όλα τα looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί του πιο λαμπερού after party.

Η 94η απονομή των βραβείων Oscars μπορεί να έφτασε στο τέλος της, όμως το πάρτι συνεχίστηκε. Μιλάμε φυσικά για το περίφημο πάρτι του Vanity Fair, ένα από τα πλέον γνωστά περιοδικά παγκοσμίως. Το after party πραγματοποιείται κάθε χρόνο με αυστηρό και άκρως εκλεκτό guest list. Εκεί θα δεις όλους τους αγαπημένους μας stars, πολλοί από τους οποίους δεν παρευρίσκονταν μάλιστα στην ίδια την τελετή των Oscars.

Εκτός από τους νικητές και τα highlights της βραδιάς, οι λαμπερές red carpet εμφανίσεις είναι φυσικά ένα από τα κυρίαρχα θέματα των media. Όμως, εκτός από τα looks στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, ενδιαφέρον έχουν και οι στυλιστικές επιλογές των stars στο ριγέ χαλί του καθιερωμένου πια after party του Vanity Fair.

Εκεί τα looks γίνονται πιο τολμηρά και sexy, ακολουθώντας και την ίδια την έννοια του party. Ένα ακόμη κόκκινο χαλί στήνεται, όπως κάθε φορά, και τα φλας παίρνουν φωτιά. Το πάρτι επέστρεψε στο Wallis Annenberg Center and Beverly Hills City Hall, με οικοδέσποινα για ακόμη μια φορά την editor-in-chief του θρυλικού περιοδικού, Radhika Jones. Μετά από τα δύο αυτά χρόνια πανδημίας και lock downs το συγκεκριμένο event μοιάζει πιο λαμπερό από ποτέ.

Η Rita Ora εμφανίστηκε άκρως εντυπωσιακή με ένα outfit με vintage άρωμα από την σχεδιάστρια Miss Sohee, με ένα μαύρο avant garde gown με μαύρο στενό κορμό και μια ογκώδη λευκή κάπα, με puffy sleeves και εξωτικά κεντήματα που θυμίζουν ανατολή. Το μπούστο με τις ημιπολύτιμες πέτρες απογείωσε το luxury ύφος. Η εγκυμονούσα Sophie Turner επέλεξε custom Louis Vuitton στο απόλυτο χρώμα της βραδιάς: το λαμπερό κόκκινο. H Mindy Kaling έφθασε στο party του Vanity Fair υπέρκομψη με δημιουργία των Dolce & Gabbana, σε vivid κίτρινο και shinny silver, ενώ η Gabrielle Union επένδυσε στον μεγάλο νικητή της βραδιάς (όσο αναφορά την μόδα φυσικά) τον κορυφαίο ιταλικό οίκο Valentino, επιλέγοντας μια total εφαρμοστή τουαλέτα σε sparkly σκούρο καφέ χρώμα, με sexy διαφάνειες.


https://www.instagram.com/p/CboDn4pv36r

Δείτε τα πιο glamorous red carpet looks από το πάρτι του Vanity Fair στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

Oscars 2022: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το λαμπερό κόκκινο χαλί

Oscars 2022: Όλα τα beauty looks live απo τη λαμπερή βραδιά