Oscars 2022: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το λαμπερό κόκκινο χαλί

Ναταλία Κατσακιώρη
Oscars 2022: Όλες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από το λαμπερό κόκκινο χαλί
Photo: AP Images

Το πολυαναμενώμενο red carpet στο Dolby Theater ξεπέρασε, και φέτος, κάθε προσδοκία.

Ξημερώματα Δευτέρας, και οι απανταχού φίλοι της έβδομης τέχνης περίμεναν με κομμένη την ανάσα τα αποτέλεσματα των φετινών βραβείων Oscars. Το Dolby Theater άνοιξε για ακόμη μια φορά τις πόρτες του, έστρωσε το κατακόκκινο χαλί του και υποδέχθηκε όλους τους γνωστούς αστέρες του σινεμά, σε μια βραδιά φόρο τιμής, αρχικά στον ίδιο τον κινηματογράφο.

Βραδιά σινεμά, αλλά και βραδιά μόδας. Μπορεί να έχουμε ήδη παρακολουθήσει μια σειρά από βραβεία και red carpets (βλέπε Bafta και Critics Choice Awards), λίγο πριν την 94η απονομή, ωστόσο είναι οι εμφανίσεις των Oscars αυτές που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις και γίνονται συχνά θρύλοι του πλανήτη fashion. Φέτος, για ακόμη μια φορά οι κυρίες και οι κύριοι του Hollywood ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και έκαναν τα φλας να αστράψουν.

Κορυφαίοι οίκοι από όλο τον κόσμο και διάσημοι designers ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ντύσουν τις απαιτητικές ντίβες του σινεμά, σε μια εποχή που μία red carpet εμφάνιση συχνά συμβολίζει πολλά παραπάνω από μια απλή δήλωση στυλ και αισθητικής, καθώς ακόμη και η ίδια η Ακαδημία έχει μπει στην νέα εποχή της ισότητας και του inclusivity, που πλέον αντικατοπτρίζεται και στο κόκκινο χαλί.

Λαμπερά χρώματα, πολυτελή υφάσματα, εντυπωσιακά υλικά και luxurious κοσμήματα ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, με την υπερβολή να ξαναβρίσκει τον δρόμο της στο κόκκινο χαλί. To ολόχρυσο custom Etro φόρεμα της Becky G ξεχώρισε αμέσως, κάνοντας την να μοιάζει με μια αληθινή εκδοχή του ίδιου του κυρίου Oscar, όπως και η Lupita Nyong'o με το απίστευτο Prada gown της. H Nicole Kidman εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγο τηςKeith Urban με μια δημιουργία του οίκου Armani σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του grey.

nicole kidman

Αγαπήσαμε για ακόμη μία φορά το Valentino look της Zendaya, που φρόντισε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του style icon, όπως και το κυπαρισσί Jean Paul Gaultier gown της Jada Smith να θυμίζει αληθινό γλυπτό, με πολλά μικρά και μεγάλα βολάν, τα οποία δημιούργησαν ένα 3d αποτέλεσμα. Εκτός από τις κυρίες της βραδιάς, υπήρξαν και κάποιοι κύριοι που έκλεψαν για λίγο τα φλας και ένας από αυτούς ήταν ο Timothée Chalamet και το shirtless Louis Vuitton κοστούμι που φόρεσε για την βραδιά.

Δείτε όλα τα looks από το red carpet των Oscars 2022:

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη τελετή για τα βραβεία Όσκαρ το 1929 δεν είχε καμία σχέση με τις σημερινές

Oscars: Οι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών που έκαναν statement στο red carpet του θεσμού