Το red carpet φόρεμα της Sarah Jessica Parker είναι σαν να βγήκε από την ντουλάπα της Carrie

Ναταλία Κατσακιώρη
Το red carpet φόρεμα της Sarah Jessica Parker είναι σαν να βγήκε από την ντουλάπα της Carrie
Photo: Instagram/@prabalgurung

Με ένα look με άρωμα 60s η Sarah Jessica Parker εντυπωσίασε και πάλι στο κόκκινο χαλί του Broadway.

Η Sarah Jessica Parker μας έχει συνηθίσει σε stylish εμφανίσεις, με προσεγμένα και παράλληλα απόλυτα unique outfits. Έτσι, για την βραδιά της μεγάλης επανόδου της στην σκηνή του Broadway δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι λιγότερο. Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει λατρέψει το κοινό μέσα από τον ρόλο της Carrie Bradshaw στο θρυλικό Sex And The City, και αγκάλιασε και πάλι φέτος με το And Just Like That που θα συνεχίσει την πορεία του για δεύτερη σεζόν, θα πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό «Plaza Suite», μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick. Πρόκειται για μια κωμωδία του 1969 από τον Neil Simon.

Μέσα σε όλο αυτό το νοσταλγικό mood η Sarah Jessica έκανε μια εμφάνιση που άφηνε το άρωμα της παλιάς Νέας Υόρκης, αφού η ίδια έχει ταυτιστεί με το Big Apple, όσο λίγοι άνθρωποι. Επέλεξε ένα maxi gown του Pradal Gurung, έναν παλιό της φίλο και γνώριμο, ο οποίος, όπως δήλωσε, δέχτηκε αμέσως να δημιουργήσει αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση για εκείνη. Έτσι, δημιούργησε ένα παραμυθένιο φόρεμα , με λάμψη old Hollywwod star, που αποτελούνταν από δύο στοιχεία. Ένα ροζ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και ντεκολτέ από μεταξωτό ταφτά, στο πιο γλυκό χρώμα της άνοιξης, το οποίο ντύθηκε με ένα μανδύα από διπλό μεταξωτό τούλι, διακοσμημένο με κρύσταλλα, χάντρες και παγιέτες. Η συγκεκριμένη διαδικασία έγινε εξολοκλήρου στο χέρι με τον Pradal Gurung και το ατελιέ του να εργάζονται πυρετωδώς μέχρι και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα.


https://www.instagram.com/p/Cbr9v_8DnEJ

Το ροζ gown αλά Carrie Bradshaw.

Αν δει, βέβαια, κανείς το όλο σύνολο και τις αποχρώσεις του, θα θυμηθεί το iconic σύνολο που φόρεσε η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw στους τίτλους του Sex And The City, με την λευκή tutu φούστα και το ροζ tank top. Σε αυτή την περίπτωση είδαμε, την ενήλικη εκδοχή του outfit, με μια ξεκάθαρη 60s αισθητική, που ολοκληρώθηκε και με το sculptured σινιόν που δημιούργησε για εκείνη ο κορυφαίος κομμωτής, Serge Normant, θυμίζοντας μια old school fashion φωτογραφία. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ασημί strappy πέδιλα, ένα διακριτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα μονόπετρο. Αυτά ήταν και τα μόνα αξεσουάρ που θα μπορούσαν να συνοδέψουν ένα τόσο extravagant gown.

277547580 478601027338071 2300298165917629911 n

H ίδια η Sarah Jessica Parker φαίνεται να προτιμά αυτήν την 60s διάθεση τελευταία, με το Oscar De la Renta σύνολο που επέλεξε και στην πρεμιέρα του And Just Like That, το οποίο κινήθηκε σε grey και dusty pink αποχρώσεις, με την tutu φούστα να πρωταγωνιστεί εδώ ξεκάθαρα, πλέον. Το μόνο σίγουρο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις έλαμπε μέσα στην ρομαντική, old school ατμόσφαιρα της νέας Υόρκης.


https://www.instagram.com/p/CbakRadO5iT

Διαβάστε επίσης:

Metaverse Fashion Week: Pros and cons- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις του χώρου της μόδας;

It's official: Οι platformed σαγιονάρες επέστρεψαν και η Kendall Jenner φοράει ήδη την τάση