It's official: Οι platformed σαγιονάρες επέστρεψαν και η Kendall Jenner φοράει ήδη την τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
It's official: Οι platformed σαγιονάρες επέστρεψαν και η Kendall Jenner φοράει ήδη την τάση
Photo: Instagram/@kendalljenner

Θυμάσαι τις σαγιονάρες-πλατφόρμες σου; They are back!

Πόσες επιστροφές μπορείς να αντέξεις από τα 00s; Η απάντηση που πρέπει να δώσεις είναι πολλές. Πολλές, διαφορετικές και εκκεντρικές, οι Y2K τάσεις είναι εδώ πιο δυναμικά από ποτέ.

Σίγουρα θα πεις ότι μάλλον κουράστηκες ήδη από τα αλλεπάλληλα comebacks μιας μόδας που το τελευταίο διάστημα σου θυμίζει την εφηβική και νεανική σου ηλικία, με ένα έντονο αίσθημα νοσταλγίας. Και είναι αρκετά fun για τις περισσότερες να βλέπουμε τα παιδιά της Gen Z να αγκαλιάζουν τα trends που εμείς θέλαμε μάλλον να βγάλουμε από το μυαλό μας. Η νέα, μάλιστα, μανία κάποιων εφήβων είναι να μην αποκτήσουν smartphones, παίρνοντας τα παλιά, κλασικά κινητά με τα κουμπάκια και τις μηδαμινές λειτουργίες, χωρίς Wi fi!

Πίσω, όμως, στο χώρο του fashion, ένα από τα style icons που αντιπορωπεύουν επάξια τα 90s και 00s είναι η Kendall Jenner. Αγαπάμε, φυσικά, την Dani Michelle, την τρομερή στυλίστρια που βρίσκεται στο πλευρό της και επιμελείται τα άψογα looks της, η οποία έχει βρει το κλειδί ανάμεσα στο personal style της ίδιας της Kendall και των τάσεων που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Σαγιονάρες-πλατφόρμες; Go for it!

Η Kendall αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα potery class στην Santa Monica, και γιατί όχι, αφού η κεραμική είναι το νέο hot hobby των celebrities. Αυτό που ξεχωρίσαμε, όμως, ήταν το effortless cool και παράλληλα chic σύνολο που επέλεξε, συνδυάζοντας τα πιο updated κομμάτια της σεζόν.


https://www.instagram.com/p/CbiP82Aphsf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό περιλαμβάνει ένα λευκό tank top(εννοείται!), ένα loose wide leg παντελόνι σε vivid green και μια μαύρη δερμάτινη ζώνη. Όμως οι platformed μαύρες δερμάτινες σαγιονάρες της, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά. Η Kendall επανέφερε ένα παπούτσι tribute στα θρυλικά 90s models, που είχαν αγαπήσει εξίσου το συγκεκριμένο σανδάλι. Άνετο και stylish, ετοιμάσου να φορέσεις τις σαγιονάρες που έβαλες πέρυσι με χάρη στην παραλία και στους δρόμους της πόλης, κερδίζοντας extra πόντους με ελάχιστη προσπάθεια.


https://www.instagram.com/p/CbggKgKpDz7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα άρωμα ανατολής, αυτό το Y2K trend θα παραμείνει στην κορυφή της καλοκαιρινής wish list μας, αφού το είδαμε επίσης και στα catwalks, πράγμα που σημαίνει πως οι εκδοχές οι οποίες θα έρθουν στην αγορά θα είναι περισσότερες από ότι νομίζεις. Μην βιαστείς να απορρίψεις αμέσως το συγκεκριμένο style, αφού είναι comfort και με το κατάλληλο styling μπορεί να γίνει πολύ κομψό.

Διαβάστε επίσης:

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού

Ganni x Juicy Couture: Ένα scandi twist στις πιο αγαπημένες φόρμες των 00s