6+1 items από την συλλογή της Victoria Beckham που καθορίζουν τις τάσεις της φετινής άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
6+1 items από την συλλογή της Victoria Beckham που καθορίζουν τις τάσεις της φετινής άνοιξης
Courtesy of Press Office

Οι συλλογές της στηρίζονται στα elevated staples, αυτά που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της.

Όταν η Victoria Beckham ανακοίνωσε τα σχέδια της να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση στον κόσμο της μόδας, ως σχεδιάστρια παρακαλώ, και όχι ως απλή επενδύτρια ενός fashion project, σίγουρα πολλοί ήταν αυτοί που είχαν τις αμφιβολίες τους. Μία πρώην Spice Girl, σύζυγος του Βρετανού άσσου David Beckham, και ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα αγαπητή στο διεθνές κοινό, αφού η ίδια είναι μία σχετικά ανέκφραστη γυναίκα, η Victoria πόνταρε στον εαυτό της και η επιλογή την δικαίωσε.

Λίγα χρόνια αργότερα, μιλάμε για μία καταξιωμένη σχεδιάστρια, που χαίρει σεβασμού στον χώρο, ενώ οι συλλογές της τοποθετούνται ανάμεσα στα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως. Και δικαίως, αφού η Victoria έφερε την αψεγάδιαστη αισθητική της στα catwalks. Οι σειρές της χαρακτηρίζονται από minimal, loose γραμμές, χωρίς οτιδήποτε το φανταχτερό, το ανούσιο και το υπερβολικό. Αγαπά τις εξαιρετικές, φίνες ποιότητες και τα λεία, πολυτελή υφάσματα. Οι συλλογές της είναι συνήθως μικρές και περιεκτικές, και δίνουν το στίγμα ενός κλασικού coolness.

Τα 6+1 κομμάτια από την Victoria Beckham που είναι τα απόλυτα staples της άνοιξης.

Όπως και η ίδια, έτσι και το προσωπικό της label αντανακλά το στυλ μιας γυναίκας, που προσομοιάζει την Victoria Beckham. Δυναμική και δραστήρια, αγαπά τα ρούχα που κάνουν statement με την απλότητα τους και θέλει να είναι άνετη και κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι και τα looks ου βλέπουμε στο catwalk, έχουν στοιχεία ενός νέου κάθε φορά uniform, που αν το αποσυνθέσεις θα δεις πως αποτελείται από τα νέα staples της σεζόν.

Η φετινή της συλλογή για την SS22, όπως και η Resort 22', μας έδειξαν όλα τα απαραίτητα pieces της φετινής άνοιξης, και του επερχόμενου καλοκαιριού, κομμάτια διαχρονικά και elegant, που θα φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Τα maxi φορέματα είναι η αδυναμία και η ειδικότητα της σχεδιάστριας, με το custom Victoria Beckham slip dress, που φόρεσε η ίδια στον γάμο του γιου της Brooklyn, να έχει επαναπροσδιορίσει τα wedding outfits, αποδεικνύοντας πως η απλότητα και η άψογο fit μπορεί να απογειώσει την κομψότητα.

Τα 6+1 staples της συλλογής της σου δείχνουν που πρέπει να επενδύσεις αυτή την άνοιξη:

1. Μεταξωτό printed pyjama set.

Victoria-Beckham-Resort-PO-S22-010.jpg

2. Cut out λεπτομέρειες.

3. Wide leg παντελόνι στην παλέτα του beige, του ivory και του cream.

4. Το second skin φόρεμα.

5. Το νέο little black dress.

6. Το λευκό tailored κοστούμι.

7. Το maxi slip dress.

Victoria-Beckham-Resort-PO-S22-025.jpg