Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish party dresses για να είσαι η βασίλισσα της βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish party dresses για να είσαι η βασίλισσα της βραδιάς
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Ψάχνεις το κατάλληλο βραδινό φόρεμα για σένα; Έχουμε τα καλύτερα της αγοράς!

Ο καιρός της απομόνωσης και των ατέλειωτων βραδιών που περνούσαμε στο σπίτι, στην καλύτερη μαζί με τον αγαπημένο μας ή κάποιους ελάχιστους στενούς φίλους, φαίνονται πως αποτελεί παρελθόν. Μετά από μία τέτοια μεγάλη περίοδο εσωστρέφειας και στέρησης της κοινωνικής μας ζωής, μία (σχετική) κανονικότητα μας έβγαλε και πάλι από το σπίτι και το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε όλοι είναι να διασκεδάσουμε.

Με άλλα λόγια αρχίσαμε και πάλι τα early drinks μετά την δουλειά, τις υπέροχες βραδιές με δείπνο και cocktails, αλλά και τις ατέλειωτες νύχτες με χορό και λαμπερά parties με τις κολλητές μας. Αν ρωτήσεις μάλιστα τους περισσότερους, θα απαντήσουν πως ο χορός και η μουσική ήταν αυτό που τους έλειψε περισσότερο μέσα στα δύο αυτά δύσκολα χρόνια.

Επίσης, έχουν αρχίσει ήδη και τα καλέσματα σε γάμους και βαφτίσεις, ένα αγαπημένο κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού, που τις τελευταίες σεζόν δεν ζήσαμε, αναβάλλοντας όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και τώρα εσύ βρίσκεσαι αμήχανη μπροστά στην ντουλάπα σου, η οποία έχει γεμίσει με φόρμες και άνετα ribbed σετάκια σε όλες τις πιθανές neutral αποχρώσεις, ψάχνοντας το σύνολο της επόμενης βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/CbTFTmaj3Wt

Ευτυχώς, φέτος η μόδα έχει φέρει στο προσκήνιο και πάλι το αγαπημένο party dress με χρώματα, συνδυασμούς και υφάσματα που δεν φαντάζεσαι!

https://www.instagram.com/p/Cb201_-ITBe

Οι κορυφαίες επιλογές στα βραδινά φορέματα.

Τα ακραία μήκη είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν. Πάμε δηλαδή ή σε sexy mini είτε σε εντυπωσιακά maxi. Αν κινηθείς με ένα κοντό φόρεμα πόνταρε στο χρώμα και σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως τα μανίκια, ένα ενδιαφέρον print ή ένα ανάλαφρο ύφασμα. Στα maxi φορέματα θα βρεις σίγουρα τα αγαπημένα μας slip dresses, ενώ αν πας σε κάτι πιο επίσημο, φρόντισε να τονίσεις την σιλουέτα σου με ένα ωραίο ντεκολτέ ή ένα μεγάλο σκίσιμο, αφού τα high slits είναι ότι πιο hot αυτή τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CW3PG2jJW-5

Από την άλλη το midi μήκος είναι το πιο αγαπημένο των γυναικών, αφού η άνεση που προσφέρει δεν συγκρίνεται. Οι ρομαντικές, feminine επιλογές των florals και της δαντέλας υπάρχουν πάντα. Αν θέλεις κάτι πιο ενημερωμένο επένδυσε σε ένα απόλυτα εφαρμοστό, second skin φόρεμα με cut outs.

Δες στο gallery τις καλύτερες επιλογές της αγοράς: