Η απόλυτη ανδρόγυνη ζακέτα του φθινοπώρου

Η απόλυτη ανδρόγυνη ζακέτα του φθινοπώρου

Ανδρικό, γυναικείο, ποιος νοιάζεται για ταμπέλες; Η ανδρόγυνη ζακέτα της Numph καλωσορίζει το φθινόπωρο με την τελευταία λέξη της μόδας.

Το ανδρόγυνο look έχει ξεκινήσει από πέρυσι να παίρνει τα ηνία στις κυρίαρχες τάσεις της μόδας και όλα δείχνουν πως φέτος θα είναι η χρονιά του. Θηλυκότητα με ανδροπρεπή στοιχεία που δεν κλέβουν στο ελάχιστο τη γοητεία του συνόλου, αντιθέτως την υπογραμμίζουν και της προσδίδουν μια ιδιαίτερη κλάση και εκκεντρικότητα, που μαγνητίζει τα βλέμματα και εξυψώνει το look. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χειριστείτε τη τάση σωστά και να τη προσαρμόσετε κατάλληλα στο προσωπικό σας γούστο.

Η Numph έβαλε το χεράκι της ώστε να μας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ για μια επιτυχημένη ανδρόγυνη εμφάνιση, δημιουργώντας μια ζακέτα που συνδυάζει τη βραδινή τουαλέτα με το κομψό tuxedo και το παπιγιόν και, φυσικά, την απλότητα μιας καθημερινής ζακέτας η οποία ωστόσο μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση.

Το απαλό κρεμ δένει τέλεια με το επίσημο μαύρο και το ρούχο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός επίσημου ενδύματος, όταν ουσιαστικά είναι απλώς μια ζακέτα. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια, τα μαύρα κουμπιά στις μανσέτες των μανικιών που προσθέτουν αυτό το «κάτι παραπάνω» στο σύνολο.

Μπορείτε να την παραγγείλετε στο buldoza.gr