Are you a summer lover? Αυτά είναι τα trending pieces του καλοκαιριού

Διονυσία Καλαποθαράκου
Are you a summer lover? Αυτά είναι τα trending pieces του καλοκαιριού
Lefteris_Partsalis

Aυτό το καλοκαίρι ψάχνω τα «so hot right now» ρούχα για να εμπλουτίσω την γκαρνταρόμπα μου και φυσικά τα βρίσκω όλα στο Golden Hall #truestory

Aν περνάς και εσύ μεγάλο μέρος της ημέρας κάνοντας scroll down στην οθόνη του κινητού για την αναζήτηση της επόμενης αγοράς σου, αρχικά είσαι πολύ φίλη μου και σε δεύτερο επίπεδο μάλλον σε απασχολεί όσο και εμένα το trend report του φετινού καλοκαιριού. Εγώ έψαχνα τις κομψές επιλογές με romantic chic αισθητική για τις πρωινές μου εμφανίσεις και για τα events του καλοκαιριού.

Αν ψάχνεις και εσύ τι να βάλεις στo shopping list σου για τον Ιούλιο μπορείς να πάρεις ένα μικρό inspo από τις δικές μου αγορές και να αρχίσεις το πιο διασκεδαστικό countdown με αγορές μέχρι και την ημέρα που θα φύγεις διακοπές. Πάντα με επιλογές που trendάρουν. Πάντα από το Golden Hall!

«The Girl in the Green Scarf»

Aν έχεις δει και εσύ 10 φορές την ταινία «Confessions of a Shopaholic» ξέρεις πόση σημασία έχει η επιλογή του σωστού φουλαριού για ένα επιτυχημένο resort σύνολο που θα φοράς όλη την ημέρα στη διάρκεια των διακοπών σου. Με ένα κομψό μαντήλι, όμως, όπως αυτό από το ελληνικό brand Μantility που διάλεξα από το κατάστημα The Greek Designers Store μπορείς να δώσεις μια νότα προσιτής πολυτέλειας και στα office looks σου, πριν αρχίσει η άδειά σου.

LPR55495.jpg

The Greek Designers Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106896107

Neo-romantic έμπνευση

Ένα φόρεμα με crochet στυλ και ένα ζευγάρι clogs είναι τα must have κάθε γυναίκας που μένει πιστή στο πάντα επίκαιρο, ρομαντικό look. Παστέλ αποχρώσεις και neutral χρώματα στα παπούτσια είναι η πρόταση από την boutique Maje που προάγει τη γαλλική φινέτσα και κομψότητα. Ο συνδυασμός ενός girly φορέματος σαν και αυτό με ένα τόσο stylish είδος παπουτσιών κάνει το σύνολο απρόβλεπτα κομψό και τόσο επίκαιρο!

LPR55508.jpg

Maje, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2111814260

Sunglasses we can't stop eyeing!

Τι προσέχεις πρώτα σε ένα look; Τα ρούχα ή τα αξεσουάρ; H ερώτηση είναι ρητορική όταν μιλάμε για ένα τόσο εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιών ηλίου, σαν και αυτό το Αnna-Karin Karlsson που διάλεξα από το κατάστημα Occhio Papavassiliou. Με φαντάζομαι, ήδη, μαυρισμένη να τα φοράω με printed μαγιό και μακραμέ beachwear και ανυπομονώ για τις διακοπές μου ακόμα πιο πολύ. Το τετράγωνο σχήμα τους είναι η επιτομή του 70s revival και η τυρκουάζ απόχρωσή τους ταιριάζει τόσο με γήινα όσο και με έντονα χρώματα.

LPR55633.jpg

Το cocktail dress τώρα δικαιώνεται

Έψαχνα ένα φόρεμα που θα μπορούσα να βάλω με ζώνη. Η απάντηση δόθηκε από το trend του φετινού καλοκαιριού, aka multi wearing φόρεμα. Ενθουσιάστηκα με το εξώπλατο, midi φόρεμα που δοκίμασα στο Free Shop με τον χρωματικό συνδυασμό μπλε-χακί που αναδεικνύει την σταρένια επιδερμίδα. Ένα κομμάτι που σου δίνει την αίσθηση της accesible luxury αισθητικής χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από το να κολακεύει την πλάτη σου. Genius!

LPR55668.jpg

Free Shop, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Tηλ 2106833928

Ποιος είπε πως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου είναι αρκετό;

Μέχρι τώρα φορούσα μόνο μαύρα και καφέ, αλλά αφού οι φετινές τάσεις της μόδας προτείνουν χρώμα σκοπεύω να τις ακολουθήσω με αυτήν τη μικρή δόση φινέτσας και λάμψης. Από το κατάστημα Eye Q Συκαράς διάλεξα τα κίτρινα Chanel γυαλιά ηλίου που θα αναβαθμίσουν το style μου.

LPR55702.jpg

Eye Q Συκαράς, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106835010

Wedding season is on!

To αιώνιο ερώτημα του καλοκαιριού, ειδικά αυτού του καλοκαιριού, είνα ένα: τι να φορέσω σε γάμο. Η απάντηση για εμένα ήρθε στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti, όταν είδα αυτό το mini φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη σε σμαραγδί απόχρωση. Θα το συνδυάσω με ασημένια πέδιλα και neutral μακιγιάζ και θα κάνω μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ως καλεσμένη, στο επόμενο γαμήλιο party που θα πάω.

LPR55675.jpg

5226 Celia Kritharioti, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2106856546

Η στιγμή που είδα αυτά τα mules και έζησα την Carrie Bradshaw στιγμή μου

Η Amina Muaddi είναι μία από τις πιο ταλαντούχες, ανερχόμενες shoe designers της Αμερικής και είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή μπήκα στο κατάστημα Kalogirou. Δοκίμασα αυτά τα πράσινα mules με τις λεπτομέρεια από PVC και ήταν ό,τι πιο άνετο και elegant έχω φορέσει.

LPR55721.jpg

KALOGIROU, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ 2111088116

Μια νότα πολυτέλειας σε ένα υπέροχο καλοκαίρι

Ολοκληρώνοντας τα ψώνια μου στο Golden Hall σταμάτησα στο i-D FINEJEWELLERY, ψάχνοντας να βρω το κόσμημα, αυτό που θα συνδυάζει διαχρονικότητα με fashionable σχεδιασμό και θα μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό #ootd μου. Το βρήκα με το πού έπιασα στα χέρια μου αυτά τα Alia Mouzannar σκουλαρίκια από χρυσό 18Κ με καφέ και γκρι διαμάντια. Ένα στυλ κοσμήματος μοναδικό που μπορεί να φωτίσει το L.B.D. μου αλλά και ένα πιο casual style combo, όπως είναι το jean παντελόνι και το πουκάμισο.

LPR55764.jpg

i-D FineJewellery, στο ισόγειο του Golden Hall, Tηλ 2106832710

To δικό μου shopping list γέμισε με εντυπωσιακά αξεσουάρ και ultra chic ρούχα, γέμισε με επιλογές που εκπροσωπούν τις πιο hot τάσεις της μόδας για φέτος, γέμισε με μια βόλτα στο Golden Hall που μου έφτιαξε γκαρνταρόμπα και διάθεση.