Το «The Crown» έκανε πρεμιέρα και η νέα πριγκίπισσα έφερε κάτι από το στυλ της Diana στο red carpet

Ναταλία Κατσακιώρη
Το «The Crown» έκανε πρεμιέρα και η νέα πριγκίπισσα έφερε κάτι από το στυλ της Diana στο red carpet
(Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» έρχεται επιτέλους σήμερα στις οθόνες μας και η νέα Lady D μιλάει για το iconic στυλ της αγαπημένης πριγκίπισσας.

Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα για τη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown», μια σεζόν που περιμέναμε όλοι με αγωνία, αφού θα δούμε στις οθόνες μας όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το σκάνδαλο του διαζυγίου Καρόλου-Diana. Η ηθοποιός που την υποδύεται σε αυτό τον κύκλο είναι η Elizabeth Debicki, η οποία ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που είχαμε στα χέρια μας από τα γυρίσματα, μας θύμισε μια κανονική σωσία της Diana. Η επιρροή, όμως, της Diana φαίνεται πως έχει γίνει πολύ βαθύτερη για την Debicki, που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της επίσημης πρεμιέρας με ένα Lady D inspired φόρεμα.

TV - The Crown

(Keith Bernstein/Netflix via AP)

©2021 Netflix, Inc.
TV - The Crown

(Keith Bernstein/Netflix via AP_

© 2021 Netflix, Inc.

To cast του «The Crown» στο κόκκινο χαλί.

Εχθές πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και η επίσημη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς του Netflix, με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές να κάνουν λαμπερές εμφανίσεις. Οι κύριοι ακολούθησαν το κλασικό στυλ των μαύρων smockings, ενώ την ίδια ενδυματολογική επιλογή έκανε και η Imelda Staunton, η τηλεοπτική βασίλισσα Ελισάβετ, που έφτασε στο red carpet με ένα ανδρόγυνο look με μαύρο κοστούμι δια χειρός Huntsman, λευκό πουκάμισο και γραβάτα, κάνοντας ένα statement outfit. Να σημειώσουμε πως όλο το cast φορούσε τη χαρακτηριστική κόκκινη καρφίτσα, τη γνωστή red poppy pin, ως απόδοση τιμής στο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία έφυγε μετά από δεκαετίες στο τιμόνι της μοναρχίας.

Little black dress rules: Πέντε σπάνιες φορές που η Πριγκίπισα Diana φόρεσε το μικρό μαύρο φόρεμα

Britain The Crown Season 5 World Premiere

(Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

Invision

Αυτή, φυσικά, που ξεχώρισε ήταν η Elizabeth Debicki με το Dior couture maxi gown, που επέλεξε σε total black και πάλι. Το συγκεκριμένο strapless gown, με το εντυπωσιακό ντεκολτέ και το φουλάρι-εσάρπα γύρω από το λαιμό ήταν ένα ξεκάθαρο tribute στο στυλ της Lady Diana, αλλά και στο ίδιο το revenge dress, που σηματοδότησε και μια νέα εποχή στη ζωή της. Στο κόκκινο χαλί είδαμε επίσης και τη Gillian Anderson αλλά και τη Lesley Manville, που συμμετέχουν επίσης στο cast.

Η Elizabeth Debicki ανατρέχει στα looks της Diana που ξεχώρισαν.

Η πρωταγωνίστρια του πέμπτου κύκλου, Elizabeth Debicki, «παρέλαβε» το ρόλο σε ένα άκρως δύσκολο σημείο, όταν η Diana ήταν πια αποφασισμένη να αφήσει το παλάτι για πάντα και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από το πρωτόκολλο και έναν δυστυχισμένο γάμο. Η παραγωγή δούλεψε πολύ σκληρά, για να αποδώσει τη νέα αυτή πλευρά της Diana, αλλά και την εξωτερική αλλαγή της πριγκίπισσας, η οποία μεταμορφώθηκε σε δυναμική και sexy γυναίκα, χωρίς περιορισμούς. Αυτό έκανε και τον κόσμο να τη δει με άλλα μάτια, αφού η ίδια ήταν μια γυναίκα με μοναδικό στυλ, που περνούσε τα δικά του μηνύματα.

Η ηθοποιός μίλησε στη βρετανική Vogue σε ένα σύντομο βίντεο, ξεφυλλίζοντας τη ζωή της πριγκίπισσα μέσα από τα ρούχα της και μιλώντας για τα δικά της αγαπημένα, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε, καθώς προετοιμαζόταν για το ρόλο. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της υποδυόμενη την Diana, αμέσως ξεχώρισε η σκηνή με το μαύρο, off shoulder φόρεμα που η πριγκίπισσα φόρεσε στην στη Serpentine Gallery, το γνωστό και ως «rebenge dress», μια δημιουργία της Christina Stampolian, που οραματίστηκε τη Diana σαν μαύρο κύκνο. «Πήρα τόσα πολλά μηνύματα,» είπε η ίδια, «και έτσι κατάλαβα πόση σημασία έχει στη συνείδηση του κόσμου αυτό το φόρεμα».

1667986328047-199852947-lady-diana-lbd-(2).jpg

AP Newsroom

Το μόνο που δεν ήθελε να δοκιμάσει, όπως λέει χαριτολογώντας, ήταν το salomon biker shorts, δηλαδή το κοντό, ελαστικό σορτσάκι τύπου κολάν που φορούσε στο γυμναστήριο η Diana, γιατί όπως παραδέχτηκε «τα δείχνει όλα», εννοώντας φυσικά τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, αλλά λάτρεψε τα chunky, 80s sneakers της που έμοιαζαν με moon boots.

https://www.instagram.com/p/CkYL0WnMbIe