Η Jennifer Lawrence φόρεσε τις αγαπημένες μπαλαρίνες της «Carrie» στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Jennifer Lawrence φόρεσε τις αγαπημένες μπαλαρίνες της «Carrie» στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Οι μπαλαρίνες είναι το πιο άντεο flat που ξαανγύρισε φέτος στο προσκήνιο και η Jennifer Lawrence φόρεσε ένα ζευγάρι που θύμισε κάτι από Carrie Bradshaw.

Το φθινόπωρο έχει έρθει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και τα street style looks, που βλέπουμε από τους αγαπημένους μας celebrities είναι από μόνα τους έμπνευση και για τα δικά μας everyday outfits. Η Jennifer Lawrence, που πρόσφατα έγινε και για πρώτη φορά μαμά, είναι ένα από τα αγαπημένα style icons, αφού από το καλοκαίρι και έπειτα έχει εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, όπως ήταν αναμενώμενο, αφού η ίδια έγινε η απόδειξη αυτού που λέμε και ξαναλέμε οι άνθρωποι της μόδας. Ότι το στυλ είναι πάνω από όλα χαρακτήρας! Και η Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο έξυπνες και αστείες παρουσίες στο Hollywood, με φυσική ομορφιά και πηγαία κομψότητα.

Κάπως έτσι είναι, λοιπόν, και το ντύσιμο της: άνετο, effortless cool, έξυπνο, με διαχρονικά items και έξυπνα κομμάτια, που ξεχωρίζουν. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός βγήκε μία χαλαρή βόλτα και απογείωσε ένα από τα πιο επίκαιρα shoe trends της σεζόν. Μιλάμε, φυσικά, για ένα ζευγάρι flats και πιο συγκεκριμένα τις μπαλαρίνες. Τα ballet shoes είναι πράγματι πολύ hot αυτή τη στιγμή με τα σχέδια της Miu Miu να πρωταγωνιστούν στα looks του Instagram. Αλλά η Jennifer Lawrence έκανε και πάλι τη διαφορά, επιλέγοντας ένα ζευγάρι με έμπνευση από τη ντουλάπα της Carrie Bradshaw.

https://www.instagram.com/p/CkbLDnutCp0

Τα Mary Janes είναι τα τα flats που θέλεις για το φετινό φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/CkojxuePPaw

Όλες θυμόμαστε την αγάπη της Carrie για τα Mary Janes, εκείνα δηλαδή τα παπούτσια με τα κλασικά, χαριτωμένα λουράκια. Βέβαια η Carrie ήταν ταγμένη στα ψηλοτάκουνα, αλλά αν δει τα χαριτωμένα, λευκά Mary Janes της Jennifer Lawrence, τότε σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη και θα αναζητήσεις ένα ζευγάρι flats. Η Jennifer τα συνδύασε ιδανικά με μία ολόσωμη φόρμα, τύπου boiler, με φερμουάρ και εξωτερικές τσέπες σε blue black χρώμα. Το ιδιαίτερο στοιχείο του συγκεκριμένου item ήταν τα rainbow χρώματα στους ώμους της φόρμας της και η μεγάλη, shopper bag σε λευκό και κόκκινο χρώμα. Η επιλογή να αντικαταστήσει τα sneakers με ένα ζευγάρι Mary Janes ήταν και αυτή που απογείωσε το look.