Δώσε περισσότερη λάμψη στη φετινή Black Friday κάνοντας τις αγορές σου από την Pandora

Ναταλία Κατσακιώρη
Δώσε περισσότερη λάμψη στη φετινή Black Friday κάνοντας τις αγορές σου από την Pandora

Λάμψη, στυλ και προσωπικότητα στα items που θέλεις να φοράς ξανά και ξανά. Τα μοναδικά κοσμήματα της νέας συλλογής Pandora

Οι αγορές που κάνουμε κάθε χρόνο την ημέρα της Black Friday έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα. Γιατί; Διότι μέσα σε όλες αυτές τις προσφορές και τις εκπτώσεις τα items που θα καταλήξουν στη συλλογή σου, θα είναι πραγματικά αγαπημένα σου, θα είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στην αισθητική και την προσωπικότητα σου και εκείνα που θα ξεχωρίσουν με τη μοναδική τους ποιότητα και το signature style τους. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα κόσμημα, εκεί η επιλογή μας γίνεται ακόμη πιο προσωπική, αφού τα κοσμήματα ανήκουν στα πιο διαχρονικά αξεσουάρ μιας γυναίκας.

Η νέα συλλογή της αγαπημένης μας Pandora, με το όνομα Pandora Me, συμβολίζει αυτό ακριβώς το mindset, τη νέα, δυναμική και playful διάθεση της Gen Z, μιας γενιάς που έχει ήδη καταφέρει να υψώσει τη φωνή της και την προσωπικότητά της, αγκαλιάζοντας την κάθε μία ξεχωριστή προσωπικότητα σαν μοναδική. Η Pandora Me είναι μια συλλογή εμπνευσμένη από τη μουσική και τα επίκαιρα social media trends. Κάθε κόσμημα, αποτελεί και μία μοναδική έκφραση των όσων σκέφτεστε, αγαπάτε και πρεσβεύετε. Εμπνέεται από τη γενιά που δεν φοβάται να μιλήσει, να εκφραστεί και να δηλώσει με υπερηφάνεια την ταυτότητά της.

AW22_F_PME_Onskin_03_CMYK-copy.jpg

Και επειδή ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα μας δοθεί αυτή η πολύτιμη στιγμή στη ζωή μας που θα έχουμε την ευκαιρία να λάμψουμε, ας φροντίσουμε να βάλουμε στη συλλογή μας ένα διαχρονικά ποιότικο κόσμημα, όπως οι δημιουργίες της Pandora, για να είμαστε πάντα σε ready to shine mood! Ξεκινάμε από τα link chain βραχιόλια και κολιέ της συλλογής, σε στυλ αλυσίδας, όπως δηλώνει και το όνομα τους, από μασίφ ασήμι και επίστρωση χρυσού 14K, που δίνουν μια διακριτική νότα πολυτέλειας σε κάθε είδους outfit, από ένα αυστηρό office look, μέχρι και τα ιδιαίτερα party looks που θα δημιουργήσουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

AW22_F_PanME_11_CMYK-copy.jpg

Αν ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο, κοντά στην edgy αισθητική της Gen Z, η Pandora δημιούργησε για εσάς τα ολοκαίνουρια mini dangles και medallions, εμπνευσμένα από τα aesthetic tattoos, την ελευθερία της τέχνης και τα emojis, που έχουν γίνει η νέα γλώσσα των social media. Μικρά, πολύτιμα, fun σύμβολα, που συνθέτουν τη new age εικόνα του κόσμου της μόδας, με τεράστια ποικιλία σε σχέδια, αλλά και fluo χρώματα, που ήρθαν για να απογειώσουν τα σύνολα σας. Τα δαχτυλίδια της σειράς παίζουν με τα γνωστά κρεμαστά σύμβολα του brand και σχηματίζουν τις λέξεις, που πρέπει να αφιερώνουμε στον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

SS22_A_Feb_PanMe_Galentines_05_CMYK-copy.jpg

Αυτήν τη φορά, εκμεταλλεύσου την ημέρα της Black Friday, για να επενδύσεις σε ένα μοναδικό κόσμημα, ένα κόσμημα που θα γίνει η νέα, glam εκδοχή του εαυτού σου, που θα σε συνοδεύει σε κάθε νέα εμπειρία της ζωής σου, σαν μια προέκταση της προσωπικότητας σου. Γιατί μέσα σε ένα κατάστημα Pandora θα βρεις διαχρονικά, περίτεχνα σχέδια σε μοναδικές προσφορές, κοσμήματα, τα οποία κάθε φορά που θα τα έχεις πάνω σου, θα σου υπενθυμίζουν να είσαι πάντα αληθινή, γεμάτη αυτοπεποίθηση και δύναμη, γεμάτη υπερηφάνεια για όλα αυτά που έχεις καταφέρει και όλα τα υπέροχα, που θα έρθουν. Γιατί μόνο αν είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

AW22_F_PanME_13_CMYK-copy.jpg
AW22_F_PanME_SPS_09_RGB-copy.jpg
AW22_F_PanME_12_RGB-copy.jpg

Be FREE, Be PANDORA ME!

#ForEveryME #PandoraMΕ

Βρείτε την δική σας έμπνευση online στο: pandorashop.gr/pandora-me