Τρία παπούτσια που πρέπει να αποκτήσετε το χειμώνα!

Τρία παπούτσια που πρέπει να αποκτήσετε το χειμώνα!

Ο Tsakiris Mallas προτείνει τα καλύτερα παπούτσια της φετινής σεζόν.

03_shoe

Μια γόβα στο χρώμα του πάθους είναι μια πρόταση του Tsakiris Mallas για τη σεζόν φθινόπωρο χειμώνας 2011/12. Το φλογερό κόκκινο λουστρίνι με την girly λεπτομέρεια χαρίζει μια ρετρό διάθεση στο σύνολο. Συνδυασμένο με έντονο κόκκινο κραγιόν, eyeliner και φόρεμα σε εβαζέ γραμμή εκπροσωπεί μια για από τις πιο κολακευτικές τάσεις για φέτος.

01_shoe

Μια ψηλή μαύρη γόβα είναι απαραίτητο αξεσουάρ μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας. Εμπευσμένος από τις διεθνείς πασαρέλες, ο Tsakiris Mallas προτείνει μια στροφή προς το πιο χοντρό τακούνι, κολακεύοντας με τον τρόπο αυτό τη μεσογειακή σιλουέτα και δίνοντας άνεση στο βάδισμα. Φανταστικό κομμάτι μαζί με χρωματιστά σύνολα ή απλά με jeans για sexy βόλτες.

02_shoe


Τα ankle boots από την χειμερινή συλλογή Tsakiris Mallas 2011-12 είναι το must της σεζόν! Αγαπημένο αξεσουάρ όλων των fashion editors, ταιριάζουν άψογα με φούστα ή παντελόνι, με καλσόν ή με καλτσάκια, με cocκtails φορέματα ή με κουστούμια σε ανδρική στενή γραμμή. Έχουν ένα πιο rockish ύφος γι'αυτό τολμήστε να τα κάνετε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.