Ένα ελληνικό brand γυαλιών δίνει τον δικό του ορισμό στην έννοια του funky style

Ένα ελληνικό brand γυαλιών δίνει τον δικό του ορισμό στην έννοια του funky style
Photo Credit: Maria Koutroubi

Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του αβίαστου στυλ, τα Urban Owl δημιουργούν γυαλιά που εναρμονίζουν τη retro αισθητική με το σήμερα και τους δίνουν μία φρέσκια προσέγγιση.

Με επίκεντρο τη δημιουργία γυαλιών που να ενισχύουν την ατομική έκφραση και το πρσωπικό στυλ, τα Urban Owl εμπνέονται από την τέχνη και τις νέες τάσεις δημιουργώντας γυαλιά που αφήνουν ένα ρετρό αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο αποτύπωμα.

0_2.jpg

H νέα συλλογή ηλίου του ελληνικού brand Urban Owl είναι γεμάτη χρώμα, απρόβλεπτες φόρμες και μοναδικό design. To lime green, η magenta και το apricot ξεχωρίζουν στην συλλογή, ενώ οι ξεχωριστοί χρωματικοί συνδυασμοί και οι oversized γραμμές κεντρίζουν το ενδιαφέρον προσφέροντας statement κομμάτια για ανατρεπτικές fashion εμφανίσεις.

Πέρα από τα bold και edgy σχέδια, στη συλλογή υπάρχουν και πιο low-key επιλογές με κλασικές φόρμες, oval και cat-eye σκελετοί, για Parisian chic looks καθώς και γήινοι τόνοι, όπως ιβουάρ και ροζ. Aπό την χρωματική παλέτα δεν θα μπορούσε να λείπει και το identity χρώμα του brand, το μπλε. Φέτος, το συναντάμε σε πιο pastel τόνους συμβαδίζοντας με τις τάσεις της σεζόν.

0_3.jpg

Κάθε design της συλλογής εκφράζει τη φιλοσοφία του brand και ενώνει την κουλτούρα της σύχρονης πόλης με την αίγλη του παρελθόντος, μέσα από μία φρέσκια ματιά, δημιουργώντας αυθεντικά σχέδια με έντονη ταυτότητα.

0_6.jpg

Το brand εκτιμά την δεξιοτεχνία και χρησιμοποιεί ευγενείς πρώτες ύλες. Κάθε ζευγάρι Urban Owl είναι χειροποιήτο, σχεδιάζεται και κατασκεύαζεται στην Ελλάδα με 100% ιταλικό acetate, μέσα από μία διαδικασία που διαρκεί τρεις μήνες.

Tα γυαλιά μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό twist ακόμα και στο πιο συνηθισμένο, everyday look σου. Μπορούν να το κάνουν εντυπωσιακό, funky, ρομαντικό. Μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις statement με ένα μόνο τόσο μικρό αξεσουάρ. Και αυτό είναι που τα κάνει τόσο απαραίτητα για το στυλ μας. Γιατί η διαφορά (στην εμφάνισή μας) κρύβεται στις λεπτομέρειες.