Όλα τα νέα fashion trends του φθινοπώρου, από τα catwalks στην γκαρνταρόμπα σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όλα τα νέα fashion trends του φθινοπώρου, από τα catwalks στην γκαρνταρόμπα σου
Dimitris Skordas Photography

Mία επίσκεψη στο Golden Hall αρκεί για να υιοθετήσεις τις προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας και να φτιάξεις μία ολοκληρωμένη capsule wardrobe από την αρχή της νέας σεζόν

Το φθινόπωρο είναι η πραγματική «αρχή της χρονιάς» για τους λάτρεις της μόδας γιατί είναι η εποχή των Fashion Weeks, η περίοδος της αναδιοργάνωσης της ντουλάπας μας και σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθούμε το Golden Hall και να αποκτήσουμε όσα χρειαζόμαστε (ή απλά θέλουμε) για να ακολουθήσουμε τις τάσεις της νέας σεζόν.

Golden_Hall_10.jpg

Το δυναμικό army chic, το σοφιστικέ tuxedo way, το δημοφιλές babriecore είναι μερικά μόνο από τα trends που με το σωστά ρούχα και αξεσουάρ μπορούμε να ενσωματώσουμε στο προσωπικό μας στυλ και να τα κάνουμε «δικά μας». Τα trends, άλλωστε, δημιουργούνται πρώτα πάνω στα catwalks και στη συνέχεια μπροστά στον καθρέπτη εκείνου που τα επιλέγει. Και εμείς φέτος, από το Golden Hall επιλέξαμε μόνο τα καλύτερα!

This is the future

Στο κατάστημα της iStorm ο μαγικός κόσμος της Apple ανοίχτηκε μπροστά στα μάτια μας και κρατήσαμε για πρώτη φορά στα χέρια μας το νέο iPhone 15. Ένα κινητό για tech, αλλά και fashion lovers, με υψηλό design και άπειρες δυνατότητες. Συνδυάζει τη μόδα με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και γι’ αυτό θεωρείται must have για τον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται. Η διαχρονικότητα της επιλογής του είναι η μόνη τάση, που δεν φεύγει από το προσκήνιο.

Golden_Hall_18.jpg

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2119997590

Cardigan season

Μία ladylike Ηugo Boss ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για τα βράδια του φθινοπώρου και μπορεί να φορεθεί με denim και t-shirt, αλλά και πάνω από preppy φορέματα για κομψές εμφανίσεις, πρωί και βράδυ. Αν είσαι οπαδός του mix and match συνδύασε αυτό το λευκό cardigan με τα διακριτικά μαύρα νερά με χρυσά κοσμήματα και δημιούργησε ένα statement look που θυμίζει «Blair Waldorf», χωρίς τη στέκα.

Golden_Hall_19.jpg

Hugo Boss, στον 1ο όροφο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2111814280

Cinderella’s shoe

Το brand Nodaleto έχει τις πιο fashion forward προτάσεις για τον φετινό χειμώνα και τα συγκεκριμένα square, chunky heels είναι σίγουρα μία από αυτές. Τα βρίσκεις στο κατάστημα Kalogirou και στη sparkling εκδοχή τους συνδυάζονται άψογα με μαύρο sixties φόρεμα και το αντίστοιχο οπάκ καλσόν, για Mod εμφανίσεις που θα δώσουν μία «ρετρό ζεστασιά» στις κρύες, χειμωνιάτικες νύχτες.

Golden_Hall_26.jpg

Kalogirou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2111088116

Eyes never lies

Στο κατάστημα Anatol δοκιμάσαμε το μοναδικό κόσμημα που χρειαζόμαστε για φέτος, ένα «μάτι» από χρυσό 18 καρατίων, με ζαφείρια και διαμάντια. Ένα λαμπερό και κομψό object of desire που φοριέται με λευκό πουκάμισο, με άλλα κολιέ ως μέρος ενός layered look και φυσικά, με βραδινά tops ή corporate κοστούμια στο γραφείο και σε κάποιο meeting. Ένα κόσμημα που συμβολίζει την καλοτυχία και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις της.

Golden_Hall_33.jpg

Anatol, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106835272 και 2106835511

Οrange is the new black

Στο κατάστημα Carolina Herrera βρήκαμε την πιο cool top handle bag της νέας σεζόν, τη νέα Andy Bucket με ανάγλυφα logos και αφαιρούμενο λουράκι, η οποία είναι σε ιδανικό μέγεθος για να ολοκληρώνει το style μας, όλη την ημέρα. Μπορείς να την κρατήσεις το πρωί στο γραφείο, αλλά και σε after office συναντήσεις, ακόμα και σε επίσημες εξόδους. Το bold χρώμα της κάνει τη διαφορά σε σχέση με άλλες tote bags και θα την κάνουν το αγαπημένο σου it-item!

Golden_Hall_36.jpg

Carolina Herrera, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106817201

Βlack tie event

Ένα μαύρο, cropped blazer Jacquemus, όπως αυτό που δοκιμάσαμε στο κατάστημα Free Shop στο Golden Hall, είναι η must have επιλογή για τον φετινό χειμώνα και μπορεί να λειτουργήσει ως matching set με ένα corporate, μαύρο παντελόνι, να φορεθεί με jean αλλά και με μία long skirt για να δημιουργήσεις τα σύνολα που θα ξεχώρισουν με τον σοφιστικέ χαρακτήρα τους, σε ένα βραδινό event. Επίσης, μία τέτοια επιλογή, έχει σαφείς αναφορές στο εμβληματικό «Le Smoking» του Yves Saint Laurent και αναβαθμίζει ακόμα και το πιο συνηθισμένο ντύσιμό μας.

Golden_Hall_38.jpg

Free Shop, στον 1o όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106833928

Welcome to the Barbieland

Aν έπρεπε να υιοθετήσουμε ένα και μόνο ένα trend για φέτος, αυτό δεν θα ήταν άλλο από το Barbiecore. Το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις του είναι στην bucket list μας και με αυτό το φόρεμα που βρήκαμε στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti κάνουμε μία πολυδιάστατη, ενδυματολογική επιλογή γιατί μπορεί να φορεθεί σε κάποια σημαντική περίσταση (γάμο και βάφτιση), αλλά και σε μία έξοδο με blazer και μποτάκια ή λευκά sneakers. To σχέδιο-κλεψύδρα είναι κολακευτικό για όλους τους σωματότυπους.

Golden_Hall_44.jpg

5226 Celia Kritharioti, στον 1o όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106856546

Army Style

Το χακί είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του φετινού χειμώνα και το είδαμε στα μεγαλύτερα catwalks του πλανήτη (Balmain, Dior, Chanel και άλλα). Αν θες να ακολουθήσεις την τάση χωρίς να επενδύσεις σε ένα total look, μπορείς να διαλέξεις αυτό το ζευγάρι γυαλιών ηλίου Blush από το κατάστημα Εye Q Συκαράς και να δώσεις ένα twist δυναμισμού στην κάθε σου ημέρα. Το πολυγωνικό του σχέδιο πηγαίνει σε όλα τα πρόσωπα και η απόχρωσή του τονίζει και τις μελαχρινές αλλά και τις ξανθές.

Golden_Hall_45.jpg

Eye Q Συκαράς, στον 1o όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106835010

Τhe «comeback»

Oι belt bags, aka τσαντάκια μέσης, μεσουρανούσαν στα 90s και είχαν «τη στιγμή τους» σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές εκείνης της εποχή, στο «Sex and the City». Σήμερα επιστρέφουν στο fashion προσκήνιο και στο The Greek Designers Store βρήκαμε αυτό το Ames τσαντάκι που φοριέται πλέον στο στήθος σταυρωτά, πάνω από μία απλή μπλούζα αλλά και από το μπουφάν μας, και δίνει μία νότα αυθεντικού streetwear σε κάθε μας outfit.

Golden_Hall_53.jpg

The Greek Designers Store, στον 1o όροφο του Golden Hall, τηλ. 2106896107

Μία επίσκεψη στο Golden Hall αρκεί για να συμπληρώσεις όλα τα «to dos» που έχεις θέσει για φέτος, σε ό,τι αφορά στο στυλ και τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου. Ένας ζεστός καφές στο χέρι και μερικές ώρες στους ορόφους του αρκούν όχι μόνο για να ανακαλύψεις τα φετινά huge fashion trends, αλλά και για να υιοθετήσεις εκείνα που σου ταιριάζουν.