Christmas style: Τρία festive outfits για τα γιορτινά ρεβεγιόν

Christmas style: Τρία festive outfits για τα γιορτινά ρεβεγιόν

Είναι οι πιο stylish επιλογές των φετινών γιορτών.

Γιορτές και ρεβεγιόν. Μία συνθήκη που επιστρέφει με μεγάλη χαρά στη ζωή μας κάθε χρόνο και έχει μετατραπεί στην πιο αγαπημένη μας fashion συνήθεια. Γιατί η έρευνα του τέλειου festive look ξεκινάει ήδη από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Shopping lists, βιτρίνες και αρκετό inspo από τους αγαπημένους fashion accounts στα social media, είναι μόνο κάποια από τα βήματα που θα μας βοηθήσουν να καταλήξουμε στο σωστό look για την κάθε βραδιά που θα βρεθούμε με τους αγαπημένους μας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

1702911495728-195981292-image003.jpg

Εκτός, όμως, από τις παγιέτες, το αγαπημένο μας μικρό μαύρο φόρεμα και τα -αναμενόμενα- εντυπωσιακά πανωφόρια όπως οι γούνες μας, τι άλλο θα μπορούσαμε να φορέσουμε φέτος για να κάνουμε τις βραδιές των ρεβεγιόν μας λίγο πιο ξεχωριστές; Οι τάσεις του χειμώνα μας λένε να τολμήσουμε ένα outfit με statement λεπτομέρειες και edgy γραμμές, ώστε να μπούμε στη νέα χρονιά με καινούργιο fashion mood και λίγη περισσότερη λάμψη από ότι συνήθως. Follow our lead!

Το βελούδινο κοστούμι

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που ταιριάζει τέλεια στο ύφος των Χριστουγέννων, που είναι η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου. Πληθωρικό και πολυτελές είναι η τέλεια επιλογή για τα φετινά ρεβεγιόν, είτε βρεθούμε σε ένα φιλικό σπίτι είτε σε κάποιο party. Αν θέλεις, όμως, πραγματικά να ξεχωρίσεις, μην κάνεις την πιο αναμενόμενη επιλογή με ένα βελούδινο φόρεμα σε maxi ή midi γραμμή, αλλά επένδυσε σε ένα βελούδινο κοστούμι σε ένα εντυπωσιακό χρώμα. Το μπλε, το σκούρο κυπαρισσί αλλά και το φωτεινό σπασμένο λευκό της κρέμας είναι τρεις αποχρώσεις που αναδεικνύουν ένα τόσο ιδιαίτερο υλικό όπως το βελούδο.

1702911505500-627907704-image007.jpg

Το σωστό tailoring είναι αυτό που θα διαμορφώσει τις γραμμές της εμφάνισής μας. Μπορείς είτε να επιλέξεις ένα oversized shape συνδυασμένο με ένα sexy brallete από μέσα, είτε ένα πιο θηλυκό μεσάτο σακάκι με έντονους ώμους και ένα wide leg παντελόνι, που να μακραίνει τη σιλουέτα. Τα πολυτελή κοσμήματα σε layering είναι must μαζί με ένα τέτοιου τύπου βελούδινο κοστούμι.

Το no pants trend στο ρεβεγιόν μας

Είναι ένα από τα πιο ανατρεπτικά και αμφιλεγόμενα micro trends της χρονιάς που μας πέρασε και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και μέσα στο 2024. Μιλάμε φυσικά για το no pants trends, που μας θέλει να βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς παντελόνι! Όχι, όμως, και ακριβώς έτσι. Οι οίκοι Miu Miu και Ferragamo λάνσαραν μία σειρά από super κοντά, micro mini σορτσάκια, σε στυλ εσώρουχου στις FW23 συλλογές τους και μας έδωσαν την καλύτερη ιδέα για το look του φετινού μας ρεβεγιόν. Αν αγαπάς το edgy style, τότε επένδυσε σε ένα μικροσκοπικό σορτσάκι με παγιέτες και φόρεσέ το με ένα ανδρικό πουκάμισο και ένα ζευγάρι sexy ψηλοτάκουνα.

1702911526064-849170890-image009.jpg

Αν πάλι θέλεις να υιοθετήσεις την τάση, φέρνοντάς την όμως πιο κοντά στα μέτρα σου, βρες ένα knitwear set με σορτσάκι και ένα elegant top σε peplum γραμμή. Τα sling backs και τα statement αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσεις το συγκεκριμένο outfit.

Η metallic φούστα

Τα metallics ταιριάζουν τέλεια στις γιορτές. Ασημί ή χρυσό, ένα shiny ύφασμα σε στυλ vinyl ή και καθρέφτη μπορεί να γίνει ο τέλειος καμβάς πάνω στον οποίο θα χτίσουμε το look του ρεβεγιόν μας. Μία λαμπερή, metallic φούστα είναι η τέλεια επιλογή, αν ακολουθήσεις φυσικά ένα styling που θα τονίσει τα δυνατά της στοιχεία και θα απογειώσει την κομψότητά της. Μία μπλούζα, ένα φίνο πλεκτό ή ένα πουκάμισο στα basics μαύρο και λευκό είναι το ιδανικό matching top για μία τέτοια φούστα. Παίξε λίγο με κάτι πιο ενημερωμένο και συνδύασε ένα ζευγάρι knee high κάλτσες μαζί με mules ή ακόμη και strappy σανδάλια και δημιούργησε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα festive looks που έχεις φορέσει ποτέ.

1702911562087-712950421-image013.jpg

Τρία διαφορετικά festive looks, τρεις διαφορετικές επιλογές που θα ξεχωρίσουν στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του 2023. Κομψές λεπτομέρειες, λάμψη και statement στοιχεία συνθέτουν μια γιορτινή εικόνα απόλυτα elegant και γεμάτη άποψη για το πώς θέλουμε να περάσουμε και τη νέα χρονιά, που θα έρθει σύντομα. Και αν θέλεις την απόλυτα glam, αλλά και stylish λεπτομέρεια στα looks σου, την έχουμε έτοιμη.

1702911554929-813485925-image015.png

Ένα πράσινο βερνίκι νυχιών είναι γιορτινό, ultra elegant και ταιριάζει με όλα και σε όλες. Οι τεχνολογίες Alûstre DiamondInfused™ και spectrum-capturing colour, αναβαθμίζουν τα κορυφαία βερνίκια νυχιών σε προϊόντα εξαιρετικής λάμψης και διάρκειας για ασυναγώνιστη απόδοση και μοναδικό αποτέλεσμα. Μην παραλείψεις λοιπόν ούτε αυτό το βήμα και γιίρτασε τα φετινά Χριστούγεννα με λάμψη και στυλ.