Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ωραιότερα γούρια για το 2012

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα ωραιότερα γούρια για το 2012

Διαλέξτε το κόσμημα που θα σας φέρει τύχη το νέο έτος.

Τα «Γούρια Αγάπης 2012» του οίκου Zolotas εμπνέονται από τα ζώδια ή όπως τα ονόμαζαν στην αρχαιότητα τους «οίκους του ηλίου». Οι πρόγονοί μας αναπαρίσταναν το δώδεκα ζώδια με ισάριθμες μορφές ζώων που περιβάλλοντας από το ζωδιακό κύκλο. Με αφορμή την παράδοσή μας, ο Οίκος Ζολώτα φιλοτεχνεί κοσμήματα που αποτίνουν φόρο τιμής στην Ιστορία και δοκιμάζουν να ενώσουν το παρελθόν με το μέλλον. Τα υπέροχα γούρια του Οίκου συνδυάζουν το προσωπικά μας ζώδια με τις τυχερές πολύτιμες πέτρες κάθε οίκου και υπόσχονται να μας φέρουν τύχη το νέο έτος. Διαλέξτε το ασημένιο ή χρυσό και επιλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία το μενταγιόν, το βραχιόλι ή το μπρελόκ της αρεσκείας σας.

Το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Kandarakis δημιούργησε ένα μοναδικό γούρι για το 2012 σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Όλγα Κανδαράκη.
Κατασκευασμένο από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας και σμιλευμένο με τέχνη και γούστο, έχετε το τέλειο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα, για άντρες και γυναίκες.

Ο ιταλικός οίκος Gavello δημιούργησε για άλλη μία χρονιά ένα ξεχωριστό κόσμημα που θα μας συντροφεύσει το καινούργιο έτος. Το γούρι του 2012 αποτελείται από ένα κλαδί ελιάς δημιουργημένο από ροζ χρυσό 9κτ και μαύρο όνυχα.