Steve Madden: Μία συλλογή για όλα τα γούστα

Steve Madden: Μία συλλογή για όλα τα γούστα

Ethnic, color-blocking, neon, floral παπούτσια με άνεση και στυλ!

Το να βρει κανείς τα κατάλληλα παπούτσια είναι ένα όχι και τόσο εύκολο ζήτημα που παρά τις πολλές επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά, μπορεί να οδηγήσει σε στιλιστικά λάθη ή άσκοπη δαπάνη μεγάλων ποσών. Το χειρότερο βέβαια, δεν είναι καν αυτά τα δύο ενδεχόμενα αλλά το θέμα της εφαρμογής. Πόσες από μας δεν κρύβουμε fashion αριστουργήματα στις ντουλάπες μας που μετά βίας αντέξαμε να φορέσουμε μία και μοναδική φορά;

Βλέποντας την συλλογή του Steve Madden για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν και γνωρίζοντας τις ειδικές τεχνικές με μαξιλαράκι στον πάτο και μαλακά υλικά που χρησιμοποιεί, θέλουμε να βουτήξουμε στην οθόνη.

Μπροστά μας κυριολεκτικά ξεδιπλώνονται σχέδιο σχέδιο όλα τα trends ξεκινώντας από το αγαπημένο boho-ethnic και καταλήγοντας στα color-blocking pumps για τις πιο κλασικές, σε statement αποχρώσεις αλλά πάντα εκλεκτικές που θα ικανοποιήσουν και την πιο forward fashionista.

H ποικιλομορφία στο στυλ πάντα κερδίζει το ενημερωμένο κοινό, που έχει αναδείξει τον Madden σε έναν από τους top class σχεδιαστές παπουτσιών στον κόσμο. Τολμηρά, trendy και κλασικά ταυτόχρονα, τα σχέδιά του περιλαμβάνουν chunky heels, πλατφόρμες και τακούνια στιλέτο σε μονοχρωμίες που κλέβουν την παράσταση καθώς και εντυπωσιακά prints. Κυριαρχούν επίσης το suede, τα spikes και το navy folklore.

Εντυπωσιακά μεν μα ευκολοφόρετα και ταυτόχρονα κλασικά, αποτελούν κομμάτια επένδυση για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα που θα φορεθούν πολλές σεζόν ακόμη. Οι ενδιαφέρουσες αποχρώσεις είναι ένας μόνο λόγος που κάνει αυτή τη συλλογή ξεχωριστή. Αυτό που μας κερδίζει είναι οι συνδυασμοί διαφόρων υλικών και υφασμάτων. Espadrilles και clogs με κεντήματα και πλεκτά στοιχεία γίνονται η επιτομή του καλοκαιρινού στυλ.

Το καλό είναι πως το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής αφορά την καθημερινή γυναίκα, προσφέροντάς της άνετα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, χωρίς να δεσμεύουν το look τους (άλλος ένας λόγος που μας κερδίζουν τα μονόχρωμα κομμάτια και οι ήρεμοι τόνοι στα εμπριμέ). Εσείς τι πιστεύετε;