DKNY τσάντες: ανανεώθηκαν και μας περιμένουν!

DKNY τσάντες: ανανεώθηκαν και μας περιμένουν!

Στην πιο σικάτη εκδοχή τους

Η Donna Karan ανήκει στους σχεδιαστές που λατρεύουν τα sexy κρυμμένα μηνύματα στα σχέδιά τους. Η συλλογή της με τσάντες για το label DKNY που θα φορεθεί αυτό το φθινόπωρο, επανεξετάζει το θέμα του Beat Generation και φέρει τον τίτλο, "Poetic Rebellion".


Τα σχέδια μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς μετά από πολλές σεζόν monograms και logo prints, επιστρέφουμε σε πραγματικά μοδάτα και chic σχέδια που θα αγαπήσει η κλασική γυναίκα, καθότι διαχρονικά και minimal όσο πρέπει αποπνέουν κομψότητα και στυλ. Με μία ξεχωριστή DKNY δημιουργία, περνάμε σε μία σειρά εκλεπτυσμένης αισθητικής και πολυτέλειας, με νεοϋορκέζικο αέρα και θηλυκές φόρμες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως τo βράδυ, ολοκληρώνοντας με ένα διαφορετικό αλλά μη δεσμευτικό τρόπο την εμφάνισή μας.


Η Donna Karan μπορεί να αποφάσισε να περιορίσει την βασική της συλλογή ρούχων σε σκούρους τόνους, με μεγάλες δόσεις μαύρου και μονοχρωμίες, όμως για τις τσάντες αποφάσισε κάτι πιο «ευχάριστο». Δέρμα, κροκό, πύθωνας και animal prints που μας ξετρελαίνουν κρατιούνται στο χέρι, μπαίνουν στον ώμο και σε μετατρέπουν στο απόλυτο "it" girl.


«Ξεφυλλίστε» τις foto του gallery και αρχίστε να κάνετε οικονομίες για μία all time classic επένδυση, που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας.