Οι πιο stylish espadrilles της αγοράς!

Οι πιο stylish espadrilles της αγοράς!

Ποια σχέδια θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι;

Από τα πιο αγαπημένα και στιλάτα παπούτσια του καλοκαιριού εδώ και δεκαετίες είναι οι espadrilles. Διαχρονικές, άνετες και πάντα έτοιμες να αντιμετωπίσουν όλες τις συνθήκες. Κατά καιρούς, ανανεώνονται και ξαναχτυπούν ανεβαίνοντας στις πρώτες θέσεις των trends, όπως συμβαίνει τα δύο τελευταία καλοκαίρια. Αν δεν επιστρέψατε στο λατρεμένο καλοκαιρινό παπούτσι των απανταχού fashionistas πέρυσι, καιρός να το κάνετε φέτος που οι επιλογές μας ξετρελαίνουν.

Υπάρχουν άπειρα σχέδια στην αγορά σε τιμές που κυμαίνονται από 5 έως και 500 ευρώ. Ω, ναι! Οι μεγάλοι οίκοι μπήκαν και αυτοί δυναμικά στο παιχνίδι. Εμείς μέσα από αμέτρητες fashion statements καταλήξαμε στα πιο βασικά σχέδια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα μας και θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τόσο ένα jeans look όσο και ένα outfit που βασίζεται π.χ. σε maxi φόρεμα.

Αρχικά μας εντυπωσίασε η navy style espadrille του οίκου Hermes, που θα βρείτε αποκλειστικά στις boutique του οίκου. Στους ίδιους τόνους του βαθύ μπλε και της μαρινιέρας μας κερδίζουν οι ριγέ από τα Η&Μ. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε ούτε στις σκούρο μπλε με εκρού ρέλι espadrilles της KITSUNE που κρύβονται στην Colette..

Συνεχίζοντας σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις ανακαλύπτουμε ενα υπέρ-στιλάτο σχέδιο σε γαλάζιο από τον οίκο Tory Burch που θα βρείτε στο ομώνυμο on-line store. Επίσης, μας άρεσαν πολύ oι demin της Diesel, στην εκδοχή που βρήκαμε στο asos.com.

Κλασική επιλογή για αυτό το στυλ παπουτσιού αποτελεί το label Tom's,που προωθεί μέρος των εσόδων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις της Αφρικής, παρέχοντας για κάθε δικό σας ζευγάρι- δύο ζευγάρια σε ένα φτωχό παιδί που περπατά ξυπόλυτο σε δύσκολες συνθήκες.

Τέλος, βρήκαμε τις πιο άνετες και οικονομικές μπαλαρίνες στα αγαπημένα μας Fullah Sugah. Εκεί ανακαλύψαμε δύο σχέδια από τα οποία δεν ξέραμε ποιο να διαλέξουμε- ένα υπέροχο χρυσό και ένα φωτεινό πράσινο με μπλε λεπτομέρειες. Το χρυσό μπορεί ιδανικά να φορεθεί με όλα τα χρώματα, καθώς θεωρείται ουδέτερο, όμως το πιο βασικό είναι ότι θα εξακολουθεί να δείχνει υπέροχο πλαισιώνοντας το βραδινό σας outfit στις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί. Το πράσινο από την άλλη συνδυάζει δύο από τα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού που θα απογειώσει τα color blocking σύνολά σας.