Βρήκαμε οικονομικές και στιλάτες ολόσωμες φόρμες για όλα τα γούστα!

Βρήκαμε οικονομικές και στιλάτες ολόσωμες φόρμες για όλα τα γούστα!

Από τα Fullah Sugah

Οι ολόσωμες φόρμες, είναι ένα ρούχο πολύ κολακευτικό, αέρινο, ιδανικό για την άνοιξη και για το καλοκαίρι. Ακόμα, είναι ένα ρούχο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί, μέχρι το βράδυ. Αυτό που θέλει προσοχή με τις ολόσωμες φόρμες, είναι ότι πρέπει να τις επιλέγετε βάσει του σωματότυπού σας λαμβάνοντας υπόψη σας είναι ποια είναι τα δυνατά, αλλά και τα αδύνατα σημεία πάνω σας. Πάρτε παράδειγμα από τις σταρ και μπείτε στα Fullah Sugah για chiconomic shopping!

ermoumag_lindsay_lohan_blue_jumpsuit



Για όλοι μέρα προτιμήστε μια ολόσωμη φόρμα, από ένα πιο καθημερινό ύφασμα, εμπριμέ ή μονόχρωμη- κατά προτίμηση όχι κολλητή ενώ αποφύγετε τα καυτά σορτς. Αγαπημένη πρόταση εξακολουθούν να είναι οι τζιν φόρμες, είτε σε bodycon style, είτε σε σαλοπέτα. Απλά υπέροχες!

ermoumag_kim_kardashian_jumpsuit

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις καλό θα ήταν να επιλέξετε πιο καλά υφάσματα, όπως είναι το μετάξι, το jersey, το κρεπ ύφασμα, το σατέν καθώς και την οργάντζα προκειμένου να διατηρείτε το αέρινο look και να μην νιώθετε εγκλωβισμένες. Βέβαια, αν διαθέτετε την ανάλογη σιλουέτα, τολμήστε κοντές και απόλυτα εφαρμοστές φόρμες- κλέβοντας την παράσταση.

hbz-kate-upton-0512-3-xln-36038668



Οι strapless φόρμες είναι οι πλέον κολακευτικές για όλες τις γυναίκες- ωστόσο, λατρεύουμε αυτές με βαθύ V ντεκολτέ. Εάν έχετε μεγάλο στήθος, φροντίστε η ολόσωμη φόρμα σας να είναι φαρδιά στη μέση, για να προσθέσετε μία λεπτή ζώνη, τονίζοντας την μέση σας και μακραίνονατς τη σιλουέτα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις φόρμες με φαρδιές τιράντες ή halter necks μιας και μεγαλώνουν το στήθος.

ermoumag_leighton_meester_jumpsuit

Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για τις κοπέλες με μικρό στήθος! Αν έχετε κοιλίτσα, ακόμα κι αν είστε έγκυος δηλαδή, επιλέξτε ολόσωμες φόρμες σε γραμμή «μπουφάν» σε αυτή την περιοχή με το λάστιχο της θα είναι στη λεκάνη σας, δίνοντας ύψος στα πόδια και παίρνοντας το βλέμμα από την επίμαχη περιοχή.

rihanna-jean-jumpsuit

Εάν διαθέτετε, μία πιο μεσογειακή σιλουέτα, με έντονες καμπύλες στην περιφέρεια, προτιμήστε μία φόρμα με τονισμένη μέση σε παντελόνα ή σαλβάρι που δεν κολά στην περιοχή των γλουτών. η πρώτη σας επιλογή σε ολόσωμη φόρμα είναι αυτή που θυμίζει λίγο 80's, δηλαδή στενή στο πάνω μέρος, πάλι με ζώνη σφιχτά δεμένη στη μέση και μπόλικη στην περιοχή των γλουτών. Θα δώσετε ύψος στη φιγούρα σας και θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας αποκομίζοντας τα πιο θετικά σχόλια.

B85A6826B0A729EA56F3841FEF9E9

Αγαπημένες σταρ που τις αποθεώνουν είναι oι Cameron Diaz, Alexa Chung, Lindsay Lohan, Nicole Richie, Liv Tyler, Ελένη Φουρέιρα, Jennifer Lopez, Ελένη Πετρουλάκη, Rihanna, Κate Upton, Leighton Meester, Beyonce, Kim Kardashian.

MTV_Movie_Awards_2011_-_Cameron_Diaz

Εμείς ψάχνοντας για στιλάτες και οικονομικές λύσεις, σπεύσαμε στα Fullah Sugah και ανακαλύψαμε τις ιδανικές για κάθε στυλ και περίσταση. Οι τιμές τους κυμαίνονται μόλις από 19 έως 38 ευρώ! Πάρτε μία γεύση ξεφυλλίζοντας το photo gallery επάνω και μη χάνετε καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

Βρείτε το ιδανικό Fedora Hat εδώ

Δείτε την ιδανική nude παντελόνα εδώ