Τι τσάντες θα κρατήσουμε φέτος στην παραλία;

Τι τσάντες θα κρατήσουμε φέτος στην παραλία;

Οι μεγάλοι οίκοι μας προτείνουν τις πιο ωραίες «beach bags».

Μπορεί να διαλέξατε την τσάντα που θα κρατήσετε όλη μέρα στη δουλειά, να βρήκατε το πιο φίνο clutch και να βολευτήκατε με μία παλιά vintage μπανάνα μέσης για το καθημερινό σας τρέξιμο, αλλά η τσάντα παραλίας αποτελεί άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο της ντουλάπας σας.

Οι μεγάλοι οίκοι έκαναν τις μυστικές τους συμφωνίες και από το ομόφωνο αποτέλεσμα βλέπουμε μία εξωτική διάθεση που μας προκαλεί να κλείσουμε τις επόμενες διακοπές μας.

Ψάθινες τσάντες σε όλα τα μεγέθη, με εμπριμέ επενδύσεις, δερμάτινα λογότυπα και κρόσσια όπως αυτές των οίκων Balenciaga και Emilio Pucci κλέβουν την παράσταση και κατακτούν επάξια μία θέση στην πλούσια γκαρνταρόμπα μας. Φυσικά, δε λείπουν και οι εμπριμέ tote bags που λανσάρει με επιτυχία η Diane von Furstenberg, αλλά και οι υφασμάτινες shoppers σαν τις μαυρόασπρες που προωθεί ο οίκος Balmain.

Εάν πάλι δε θέλετε να ξοδέψετε κάποιο αστρονομικό ποσό για να στελεχώσετε την καλοκαιρινή σας κολεξιόν, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, πάρτε μάτι τις προτάσεις των μεγάλων οίκων και ψωνίστε παρεμφερείς ιδέες σε προσιτές τιμές.

Καλά μας μπάνια!