Τα πιο hot αξεσουάρ των σταρ στα CFDA!

Τα πιο hot αξεσουάρ των σταρ στα CFDA!

Τι μας τράβηξε την προσοχή;

Τα βραβεία CFDA της Νέας Υόρκης συγκέντρωσαν όλα τα φλας μιας και ονόματα όπως των Mary-Kate και Ashley Olsen, Carine Roitfeld, Anna Wintour, αμέτρητοι σχεδιαστές και μοντέλα- έδωσαν το παρόν. Εμείς είπαμε να επικεντρωθούμε στα ιδιαίτερα αξεσουάρ που φόερεσαν ορισμένες αγαπημένες celebrities και συζητήθηκαν.

Πρώτη στη λίστα η Solange Knowles που εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και πλεκτά σανδάλια του οίκου Missoni αξίας $1,105.


Η Ally Hilfiger με τη σειρά της συνδύασε το ιδιαίτερο printed μάξι φόρεμά της με ένα χιαστί βραχιόλι χειροπέδα της σχεδιάστριας Pamela Love το οποίο κόστισε $633.


Η Ashley Olsen φόρεσε ένα σατέν μωβ φόρεμα του δικού της label The Row maxi dress, αλλά την παράσταση έκλεψε το τσαντάκι της επίσης The Row που φοβόμαστε να αντρέξουμε στον τιμοκατάλογο μιας και θα κοστίζει σίγουρα κάποιες χιλιάδες δολάρια.


Η Kate Bosworth, ταίριαξε το Altuzarra φόρεμά της με σέξι ανοίγματα με τις ιδιαίτερες μαύρες βελούδινες γόβες της, που φέρουν την υπογραφή του Gianvito Rossi επίσης για τον οίκο Altuzarra.

Η Hilary Rhoda, επέλεξε ένα φόρεμα Rebecca Minkoff που τόνισε με δύο βραχιόλια με spikes του Eddie Borgo, αξίας $519.

Η πανέμορφη Candice Swanepoel προτίμησε να παίξει με την αντίθεση, φορώντας ένα γαλάζιο macrame φόρεμα Valentino που κοστίζει $5,612 με λευκά Giuseppe Zanotti σανδάλια από δέρμα πύθωνα , κόστους $589

Από την απονομή δεν έλειψε η Mandy Moore και η καντημένη με κρύσταλλα τουαλέτα της, Lela Rose. Η ηθοποιός-τραγουδίστρια κράτησε ένα box clutch Edie Parker, στο χρώμα του πάγου.

Tέλος, το πιο ακριβό αξεσουάρ φόρεσε η Busy Philipps, η οποία τόνισε το total black look της με ένα ζευγάρι τυρκουάζ διαμαντένια σκουλαρίκια αξίας $31, 380, της σχεδιάστριας Irene Neuwirth.