Οι πιο stylish πετσέτες για την παραλία είναι της Κλειώς!

Οι πιο stylish πετσέτες για την παραλία είναι της Κλειώς!

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Υπάρχει μία νεαρή σχεδιάστρια μόδας, ονόματι Κλειώ Γκατζέλη, η οποία ξεχειλίζει από δημιουργικότητα και πρωτοτυπία. Εκτός από τα υπέροχα αξεσουάρ, custom made sneakers, ρούχα, καφτάνια και τσάντες που δημιουργεί (τα οποία θα σας δείξουμε προσεχώς), την καρδιά μας έχουν κλέψει οι πετσέτες της για την παραλία.

Η Κλειώ παρότι εργάζεται ως σχεδιάστρια για μία από τις πιο γνωστές εταιρείες στο χώρο του γυναικείου ενδύματος, εκτός από τη μόδα λατρεύει την ζωγραφική και γενικά τις κατασκευές- πίνακές της έχουν φιλοξενηθεί σε πολλές εκθέσεις, ενώ έχουν διατεθεί και από τη NEOSET. Ταλέντο από τα λίγα, παίρνει το πτυχίο της από την σχολή Καλών Τεχνών και σίγουρα θα συνεχίσει να μας εντυπωσιάζει σε κάθε τομέα με τον οποίο καταπιάνεται.

Επιστρέφουμε όμως στις πετσέτες, απ' όπου και τη γνωρίσαμε. Χρωματιστές, απαλές, γεμάτες κεντήματα, τρουκς και λεπτομέρειες που μαγνητίζουν το βλέμμα. Εμείς έχουμε ήδη προμηθευτεί τη δική μας στιλάτη και σημειωτέον τεράστια πετσέτα για τα φετινά μπάνια και μιας και επειδή έχουμε βαρεθεί να απαντάμε σε όλους που τη βρήκαμε, αποφασίσαμε να σας αποκαλύψουμε την πηγή. Οι ιδιαίτερες δημιουργίες της κρύβονται σε αρκετές μπουτίκ της Αθήνας και τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά! Θα την βρείτε εδώ, όπως και περισσότερα έργα της.

Δείτε τις υπέροχες πετσετούλες και διαλέξτε το σχέδιο που θα απογειώσει το δικό σας καλοκαίρι, «ξεφυλλίζοντας» τη photo gallery. Τα λόγια είναι περιττά!