Trollbeads: Οι πιο όμορφες χάντρες του κόσμου σε περιοδεία!

Trollbeads: Οι πιο όμορφες χάντρες του κόσμου σε περιοδεία!

Με μια συλλογή αφιέρωμα στον κόσμο!

Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς γνωρίζετε την TROLLBEADS. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μία διεθνής και σύγχρονη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του γυναικείου κοσμήματος. Ξεκίνησε από τη Δανία το 1976 και σήμερα έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 χώρες. Σχεδιάζει και κατασκευάζει εκατομμύρια αυθεντικές χάντρες από φυσικά υλικά, γυαλί, πολύτιμους λίθους, ασήμι 925 και χρυσό 18 καρατίων. Ξεφυλλίστε τη photo gallery για να πάρετε μία ιδέα του μαγικού κόσμου των TROLLBEADS.

Οι χάντρες φτιάχνονται από διάφορα υλικά, με βάση το γυαλί και μπορούν να χωρέσουν ολόκληρες εικόνες μέσα σε μία μικροσκοπική χάντρα. Είναι πραγματικά υπέροχες, πωλούνται μία μία και μπορεί κανείς να δημιουργήσει τα δικά του κοσμήματα, συνδυάζοντας ξεχωριστές χάντρες από διάφορους μεγάλους καλλιτέχνες, διαφορετικές χώρες και με ξεχωριστούς συμβολισμούς η κάθε μία. Κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι πολύ συχνά τα έσοδα από τις πωλήσεις των συγκεκριμένων χαντρών διατίθενται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ευγενείς σκοπούς.

Αυτή τη φορά λοιπόν, χάντρες από όλο τον κόσμο ενώνονται για πρώτη φορά και παρουσιάζονται από την TROLLBEADS! Δεκατρείς 13 συλλογές της «Παγκόσμιας Περιοδείας», η κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει 4 απαράμιλλες χάντρες, θα είναι πλέον διαθέσιμες σε όλες τις χώρες. Η κάθε συλλογή απεικονίζει τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, καθώς και τους μύθους της κάθε χώρας δημιουργώντας έτσι 52 ξεχωριστές χάντρες!

Η «Παγκόσμια Περιοδεία»μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία περιπλάνηση στον κόσμο της TROLLBEADS. Εμπνευσμένη από το γεγονός αυτό, η εταιρεία δημιούργησε τη χάντρα «Μεγάλος Κόσμος», ενώνοντας έτσι όλες τις Περιοδείες σε μία. Η χάντρα αυτή είναι ιδιαίτερης σημασίας μιας και αποτελεί ένα αφιέρωμα στον κόσμο, στη διαφορετικότητα και ταυτόχρονα σε όλα όσα μας ενώνουν.

Η TROLLBEADS έχει καταφέρει, μέσα από τις δημιουργίες της, να φέρει κοντά ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου κι αυτό ήθελε να συμβολίσει με την παρουσίαση τόσο της συλλογής όσο και της νέας χάντρας. Μπορεί ο κόσμος μας να είναι μεγάλος, αλλά μπορεί να γίνει λίγο μικρότερος, τόσο μικρός... όσο να χωράει σε μία αλυσίδα! Όλες οι χάντρες θα είναι διαθέσιμες από την TROLLBEADS μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.