Diane Von Furstenberg: Φθινοπωρινή αποπλάνηση μέσα στο καλοκαίρι!

Diane Von Furstenberg: Φθινοπωρινή αποπλάνηση μέσα στο καλοκαίρι!

Η νέα συλλογή της σχεδιάστριας μας έχει κάνει να περιμένουμε το Σεπτέμβρη

Εκτός από πρόεδρος των βραβείων CFDA, η Diane von Furstenberg καταφέρνει να φέρνει σε πέρας τις πιο παράξενες και δημιουργικές συλλογές, με ιδιαίτερες ιδέες που ξεπηδούν από τον εμπνευσμένο και στιλάτο της κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια, το label DVF σημειώνει συνεχή άνοδο, κερδίζοντας τις δυναμικές, γοητευτικές και αισθησιακές γυναίκες. Η νέα φθινοπωρινή της συλλογή, αντικατοπτρίζει μία παιχνιδιάρικη μα εκλεπτυσμένη θηλυκή πλευρά. Η ίδια η Diane von Furstenberg αναφέρει: «Το φθινοπωρινό μου σόου περιστρέφεται γύρω από... την αποπλάνηση».

Η πιστή βοηθός Yvan Mispelaere, λατρεύει να μεταφέρει στην Diane von Furstenberg τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των νεαρών και όχι μόνο fashionistas. Ελκυστικοί χρωματικοί συνδυασμοί και fan διάθεση, μπλέκονται με cartoonish στοιχεία και καλούν τα απανταχού 'it' girlsνα τα προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους. Δυνατές αποχρώσεις ενώνονται με ουδέτερους τόνους, για να ξετρελάνουν την ιδανική γυναίκα όπως τη βλέπει η σχεδιάστρια. «Η νύχτα είναι μικρή, η γυναίκα διαχρονική».

Λεπτομέρειες που τραβάνε την προσοχή, όπως κομμάτια από pazzle, αλυσίδες, domino κλπ δίνουν ένα νεανικό ύφος σε κλασικά σχέδια. Φυσικά από τη συλλογή δεν λείπουν τα διαχρονικά κομμάτια όπως box clutches και τσάντες φάκελοι. Το high-street στυλ στο μεγαλείο του, αγκαλιάζει το σουρεαλισμό και το color-blocking trend. Αυτά τα τσαντάκια DVF έχουν έναν Parisian chic αέρα που τα κάνει να δείχνουν «ανεπιτήδευτα και εκλεπτυσμένα». Με έμφαση στα animal prints, τις αλυσίδες και τις faux γούνες, lime, μωβ, μπλε ηλεκτρίκ και σκούρες αποχρώσεις ξεδιπλώνονται μπροστά μας κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε πιο σχέδιο μας αρέσει περισσότερο!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη συλλογή Resort του οίκου Louis Vuitton για το 2013!

Missoni: Τα πιο stylish έθνικ παπούτσια του καλοκαιριού!

Οι most wanted designer τσάντες της σεζόν!