Κεφάλαιο σαγιονάρα: πού θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές

Κεφάλαιο σαγιονάρα: πού θα βρείτε τις καλύτερες και πιο οικονομικές

Ψάξαμε και σας βρήκαμε το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού σε τιμές που δε θα το πιστεύετε.

Ό, τι και να πείτε, όσο στυλάτη και να θέλετε να είστε, δε μπορείτε παρά να παραδεχθείτε πως η σαγιονάρα, ή αλλιώς flip flop είναι η βασίλισσα του καλοκαιριού. Από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ στο μπαρ, το πλαστικό διχαλωτό πέδιλο υπάρχει για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη δίνοντας μας τη δυνατότητα να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία από χρώματα και σχέδια αποτυπωμένα στο ίδιο πάντα κλασικό πέδιλο.

Εάν δεν έχετε ψωνίσει ακόμα το φετινό σας ζευγάρι και ψάχνετε να βρείτε τις πιο καλές ευκαιρίες, εμείς ψάξαμε και σας μεταφέρουμε τα νέα.

Οι κλασσικές Paul Frank σαγιονάρες με το μαΐμουδάκο Julius υπάρχουν σε αμέτρητους ευφάνταστους συνδυασμούς. Μπείτε στο paulfrank.com και βρείτε αυτή που σας αρέσει.

Εάν θέλετε ένα αυθεντικό αμερικάνικο προΐόν δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στην ποικιλία που σας προσφέρει το διάσημο Abercormbie&Fitch.

Τέλος, το Topshop και το H&M ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αφού με 3,00 ευρώ σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σαγιονάρες με παιχνιδιάρικα χρώματα.

Μη χάσετε την ευκαιρία, τρέξτε να προλάβετε, πάρτε το ποντίκι και κλικάρετε στις διευθύνσεις των καταστημάτων.

Καλά ψώνια!