Li-LΑ-LΟ στιλάτα κοσμήματα σε super καλοκαιρινές προσφορές

Li-LΑ-LΟ στιλάτα κοσμήματα σε super καλοκαιρινές προσφορές

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν, από τις 16 Ιουλίου

Aπό τις 16 Ιουλίου τα κοσμηματοπωλεία Li-LA-LO πραγματοποιούν την επιθυμία σας και προσφέρουν 15% έκπτωση σε επιλεγμένα κοσμήματα.

Εντυπωσιακά, μεγαλοπρεπή, πολυτελή και ευρηματικά σε σχεδιασμό γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια των δημιουργικών εμφανίσεων. Κρατώντας τον μεταλλικό και μίνιμαλ χαρακτήρα τα κοσμήματα Li-LA-LO μετατρέπονται σε κόσμημα - έρωτα με την πρώτη ματιά. Τραβούν τα βλέμματα και κερδίζουν τις εντυπώσεις θυμίζοντας θησαυρούς του βυθού της θάλασσας και αρχαίους πολιτισμούς. Οι διεθνείς πασαρέλες συνωμότησαν για φέτος προτείνοντας μεγάλα κολιέ, μενταγιόν, δαχτυλίδια και mix βραχιόλια που μπορούν να σας ακολουθήσουν τόσο στις βραδινές όσο και στις πρωινές σας εμφανίσεις. Οι τελευταίες τάσεις τις μόδας ανάγουν τα statement κοσμήματα σε ευκολοφόρετα κομμάτια δίνοντας μία πολυτέλεια σε κάθε στιγμή.

Αποκτήστε τώρα τα κοσμήματα που θα ντύσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας και θα δώσουν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε σας look από το πρωί έως το βράδυ. Επιλέξτε μοναδικά σχέδια από ασήμι 925° καθώς και από την συλλογή Nomination, στα κοσμηματοπωλεία Li-LA-LO και στο on line shop www.lilalo.gr, με έκπτωση 15%.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και να κάνετε like στην επίσημη σελίδα των Li-La-Lo στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη:

Τα κοσμήματα που θα υπογραμμίσουν το καλοκαιρινό σας στυλ!

Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

Η Li-LA-LO έχει γενέθλια και τα γιορτάζει μαζί μας!!!