Τα best seller snake skin αξεσουάρ της σεζόν από τους μεγάλους οίκους!

Τα best seller snake skin αξεσουάρ της σεζόν από τους μεγάλους οίκους!

Κλασικά και υπερπολυτελή, συλλεκτικά κομμάτια

Εκτός από το animal print που είναι μεν κλασικό αλλά φαίνεται να μη το χορταίνουν ούτε οι fashionistas ούτε οι μεγάλοι οίκοι τις τελευταίες σεζόν, υπάρχει άλλη μία βασική τάση- αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως τάση κάτι διαχρονικό- το snakeskin.

Οι κορυφαίοι designer οίκοι το αποθεώνουν, καθώς και τα high street brands όπως Topshop, Zara, H&M, Blanco κλπ. Θα είναι από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το χειμώνα, οι πασαρέλες μίλησαν! Τσάντες, παπούτσια αλλά και παλτό, φούστες, μπλούζες, κολάν σε δέρμα φιδιού δίνουν ένα πιο άγριο και μοιραίο ύφος στο look μας.

Το καλό με το snekeskin είναι ότι αποτελεί ιδανικό τρόπο να δώσουμε στην εμφάνισή μας επίσημο ή statement χαρακτήρα, προσθέτωντας απλά ένα snakeskin αξεσουάρ. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην φοράμε πάνω από 1 κομμάτι με αυτό το print στο σύνολό μας , όπως επίσης να μην το συνδυάζουμε με άλλα animal prints όπως λεοπάρ ή ζεβρέ κάνοντάς το υπερβολικό και δεύτερο. Τα πιο πολυτελή και best selling κομμάτια στον τομέα του αξεσουάρ που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να έχουν ζήτηση αυτή τη σεζόν παρότι συλλεκτικά- ανήκουν στους μεγάλους οίκους των Reed Krakoff, Reem Acra, Derek Lam, Alexander McQueen, Brian Atwood, Giambatista Valli, Chloe, Stuart Weitzman, Donna Karan και Burak Uyan.

Διαβάστε ακόμη:

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO

Ιδού τα νέα συλλεκτικά Converse All Star

Raffia shoes: Πλατφόρμες, flats και εσπαντρίγες που φωνάζουν καλοκαίρι!