O Brad Goreski, η Jessica Hart και όχι μόνο, σχεδιάζουν Rolex!

O Brad Goreski, η Jessica Hart και όχι μόνο, σχεδιάζουν Rolex!

Οι διάσημοι της μόδας και όχι μόνο σχεδιάζουν ρολόγια!

H εταιρεία πίσω από τη Rolex, η Moda Operandi ένωσε τις δυνάμεις της με τα Bamford Watches προκειμένου να δημιουργήσει μία συλλεκτική capsule συλλογή από Rolex— τα οποία θα φέρουν την σχεδιαστική υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων του χώρου της μόδας.

Οι... σχεδιαστές λοιπόν, των design- άτων ρολογιών δεν είναι άλλοι από τους: Nina Garcia (διευθύντρια του Elle), Brad Goreski (διάσημος στυλίστας και συγγραφέας), Jessica Hart (μοντέλο και σύντροφός του Σταύρου Νιάρχου), Frederic Fekkai (διάσημος κομμωτής των celebrities και συνεργάτης της αμερικανικής κατά βάση Vogue) , o Tommy Ton(o δημιουργός του Jack&Jil, style.com, GQ, blogger και διάσημος streetstyle φωτογράφος), Peter Davis(αρχισυντάκτης του SCENE Magazine), Leslie Fremar(celebrity stylist), Cameron Silver(ιδιοκτήτης του Decades, Mοίδας της μόδας και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στις περισσότερες εταιρείες), Euan Rellie (ο πιο ισχυρός και καλοντυμένος τραπεζίτης), Trevor Traina( μάστερ σε ό, τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, ιδρυτής 4 εταιρειών και πρόεδρος 2 με αγάπη για τη μόδα)...

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο κάθε σχεδιαστής πραγματικά επιμελήθηκε ο ίδιος τα πάντα γύρο από την εμφάνιση του ρολογιού του. Από το λογότυπο μέχρι τους δείκτες και τους αριθμούς, ακόμη και το λουράκι- ακριβώς για να είναι συλλεκτικά τα κομμάτια και να φέρουν πράγματι το καθένα την ταυτότητα και το γούστο του διάσημου δημιουργού τους. Όλοι μαζί αποφάσισαν να βάλουν χρώμα και να δώσουν μία πιο χαρούμενη και pop διάθεση στην έννοια του χρόνου που πιέζει και ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετός... Επίσης όλα τα σχέδια είναι unisex.

Τα ρολόγια κυκλοφορούν στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Moda Operandi και οι τιμές τους κυμαίνονται από $14,400 έως $24,800!

Διαβάστε ακόμη:

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της!

Stella Mc Cartney: Για τα μάτια μας μόνο!

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO