Τώρα η star stylist Rachel Zoe σχεδιάζει και κοσμήματα!

Τώρα η star stylist Rachel Zoe σχεδιάζει και κοσμήματα!

Δείτε την πρώτη υπερπολυτελή και statement συλλογή της

Η αυτοκρατορία της Rachel Zoe ολοένα και επεκτείνεται παρότι πολλές κακιές γλώσσες τη θέλουν να περνά δύσκολες ώρες. Το νέο της project την φέρνει στο προσκήνιο ενός νέου χώρου- του σχεδιασμού κοσμημάτων. Η πρώτη της συλλογή μετρά ήδη πολλές γνωστές σταρ του Hollywood σαν πελάτισσες και μπορούμε να πούμε πως περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια. Οι επιλογές της διθέτουν δυνατή έμπνευση από το vintage και περασμένες δεκαετίες. Με επιρροές από τα 20s, τα 60s ακόμη κια τα 80s, τα νέα σχέδια συνδυάζουν την πολυτέλεια με την κομψότητα ενώ διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Neiman Marcus μέχρι την Άνοιξη του 2013.

Η ίδια η fashionista λέει: «Ποτέ δεν προσπάθησα να είμαι απλή και ήσυχη. Θέλησα να δημιουργήσω κομμάτια που θα βελτιώσουν δραματικά το look αυτού που θα τα φορέσει. Ο κόσμος θέλει διασκεδαστικά πράγματα που μπορεί να φορέσει μαζί με τζιν και ένα t-shirt και να δείχνει σούπερ, όπως και με ένα απλό σκέτο φόρεμα. Για αυτό το λόγο και κάθε κομμάτι έχει από μόνο του τόση δουλειά. Γνωρίζω τις ανάγκες των θαυμαστών μου αυτή τη στιγμή και βάσει αυτών προσπαθώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες των πελατών μου!»

Παρότι όπως και η Zoe λέει, τα κομμάτια δεν προορίζοντα αποκλειστικά για επίσημα events, έχουν έντονο το στυλ του κόκκινου χαλιού. Με πολύτιμα υλικά, αυστηρές γραμμές και ξεκάθαρο στυλ βλέπουμε μία συλλογή που περιλαμβάνει κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και βραχιόλια που μαγνητίζουν το βλέμμα. «Νιωθω πως σχεδίαζα αυτή τη συλλογή εδώ και 20 χρόνια. Είχα ζωγραφίσει και σκιτσάρει πολλά στα αρχεία μου και η έρευνά μου περιλάμβανε πολλές δοκιμές και λάθη. Μετά τα πρωτότυπα, αποφάσισα τι μου αρέσει και απλά άλλαξα λίγες αλυσίδες κια πέτρες», συνεχίζει.

Χωρίς αμφιβολία, μια χαρά τα κατάφερε. Chic και σοφιστικέ αποτέλεσμα στο μεγαλείο του με χρώμα και χρυσό 14ων καρατίων. Για την προσπάθειά της αυτή συνεργάστηκε φυσικά με την
Swarovski. Εν τω μεταξύ, οι τιμές δεν είναι απρόσιτες, καθώς το κόστος ξεκινά από τα $195 φτάνοντας στα $650, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του κάθε κομματιού.

Διαβάστε ακόμη:

Η Rachel Zoe και η μανία με τη Givenchy Antigona τσάντα της!

Φθινοπωρινές chic προτάσεις από τα Li-LA-LO

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO