Πείτε «Ναι» στο πλεκτό φόρεμα

Πείτε «Ναι» στο πλεκτό φόρεμα

Για άνεση, ζεστασιά και στυλ το χειμώνα!

Οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν τα πλεκτά, θεωρώντας πως τους προσδίδουν έξτρα «όγκο», κάτι που τις κάνει να μοιάζουν πιο γεμάτες απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Ωστόσο, η μόδα τέτοιες προκαταλήψεις τις αγνοεί επιδεικτικά και το πλεκτό φόρεμα ήταν και παραμένει μία από τις τάσεις του φετινού χειμώνα. Από τα αγαπημένα κομμάτια των σχεδιαστών, το πλεκτό φόρεμα δεν είναι must μόνο τις κρύες μέρες του Χειμώνα αλλά και για τις αρχές της Άνοιξης.

Η γκάμα είναι μεγάλη: με αραιή πλέξη ή με χοντρή, mini ή μάξι, αμάνικο ήασύμμετρο, μονόχρωμο ή με ρίγες ή με γεωμετρικά μοτίβα, το πλεκτό φόρεμα σε αφήνει να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει! Φοριέται ακόμα και πάνω από τζιν, αλλά το ιδανικό είναι να το φορέσεις με χοντρό, αδιαφανές καλσόν!

Τα πλεκτά φορέματα μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδανικό ρούχο για όλη την ημέρα, αν και όσες το επιλέγουν πρέπει να δίνουν προσοχή στις ενδυματολογικές επιλογές με τις οποίες θα συνδυαστεί μιας και προσδίδει ένα σχετικό όγκο. Σε ό,τι αφορά την υπόδηση που συνδυάζεται με πλεκτά φορέματα, η κυρίαρχη τάση είναι φυσικά μποτάκια με τακούνι.

Πάρτε μερικές ιδέες και τολμήστε το ανεπιφύλακτα!

Διαβάστε ακόμη:

Hot τάση: Galaxy! Aπογειωθείτε στον fashion κόσμο, με galaxy items!! (photos)

Αυτά είναι τα πιο hot casual items της σεζόν, από τη Staff jeans! Δείτε τα!

20 από τα ωραιότερα πουλόβερ της σεζόν