Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

Μία τσάντα με στυλ για κάθε μέρα- όλη μέρα!

Τα τελευταία χρόνια η μόδα προστάζει μεγάλες τσάντες που μπορούν να μας εξυπηρετούν καθημερινά, από το πρωί ως το βράδυ. Οι πιο πρόσφατες λατρείες στα trends είναι τα τρουκς, τα animal prints, το snakeskin,oι γούνινες λεπτομέρειες, οι διχρωμίες, οι νεκροκεφαλές και φυσικά παραμένουν πάντα must οι κλασικές μονοχρωμίες.

Πάντα μια ωραία τσάντα ολοκληρώνει ένα άψογο στυλιστικά look- αυτό δε σημαίνει όμως ότι μπορούν όλες οι γυναίκες να υποστηρίξουν όλα τα μεγέθη και σχέδια τσαντών. Η τσάντα που θα διαλέξουμε πρέπει να ταιριάζει με το ύψος, τα κιλά, το χαρακτήρα, το στυλ μας και κυρίως με την οικονομική μας κατάσταση κάτι που ειδικά φέτος δεν σηκώνει πολλές σπατάλες. Θα πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα για να βρούμε την κατάλληλη για εμάς τσάντα. Ουσιαστικά ο απαράβατος κανόνας είναι ότι το μέγεθος της τσάντας πρέπει να συμβαδίζει με τον όγκο του σώματός μας. Διαλέγουμε, λοιπόν τσάντες που ναι μεν είναι μεγάλες... αρκετά για να χωράνε τα απαραίτητα και αρκετά για να ξεχωρίζουν- χωρίς όμως να επηρεάζουν τη συνολική εικόνα μίας όχι τόσο ψηλής ή αρκετά λεπτής κοπέλας.

Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε σημασία στο υλικό της τσάντας, το σχήμα και το χρώμα της. Διαλέξτε εντυπωσιακά χρώματα και μην κολλάτε στο σκέτο καφέ και μαύρο ενώ φροντίστε το λουρί να έχει μακρύ μήκος για να μπορείτε να το ρυθμίζετε όπως θέλετε. Το ιδανικό πάντως είναι να φτάνει η τσάντα στο ύψος της μέσης έτσι ώστε να δημιουργεί καμπύλες. Επιλέξτε ένα πουγκί που θα σας κάνει σίγουρα να δείχνετε λεπτότερη ιδιαίτερα εάν είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό έτσι ώστε να μη σας προσθέτει έξτρα όγκο. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ένα πουγκί που διατηρεί τη διχρωμία βασικών αποχρώσεων όπως είναι το μπεζ και το μαύρο ή το ταμπά και το μαύρο. Ταιριάζει με όλα!

Καλές επιλογές για φέτος είναι επίσης το πετρόλ, το βαθύ μπλε, όπως και οι φωτινές κίτρινες λεπτομέρειες. Το κόκκινο με το μαύρο συνεχίζουν να είναι must συνδυασμός, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα δυναμικό και chic αποτέλεσμα, ενώ τα πολυαγαπημένα μας τρουκς τοποθετούνται με τον πιο καλαίσθητο τρόπο πάνω στις all-day bags μας για να νιώθουμε ροκ χωρίς να υπερβάλουμε στην εμφάνισή μας ακόμη κι αν η τσάντα μας εντάσσεται σε ένα office look.

Δείτε τη γκάμα που επιλέξαμε ψάχνοντας στα Fullah Sugah και πάρτε μία μικρή γεύση από την τεράστια ποικιλία του label. Οι εν λόγω τσάντες είναι άκρως οικονομικές και μπορείτε να τις βρείτε εκτός από τα καταστήματα στο www.fullahsugah.gr.

Διαβάστε ακόμη;

Τα printed πουκάμισα Fullah Sugah

Επιλέγοντας την σωστή ζακέτα!

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah