Βοηθήστε την Κιβωτό Του Κόσμου με ένα designer μενταγιόν από το SHOP

Βοηθήστε την Κιβωτό Του Κόσμου με ένα designer μενταγιόν από το SHOP

H Katerina Ioannides δημιουργεί για να χαρίσουμε στα παιδιά όμορφες γιορτές!

Φέτος για τις γιορτές, το concept store SHOP επαναλαμβάνει το σύνθημα "SHOP for a Cause" και προτείνει σε εξαιρετικά προσιτή τιμή ένα μενταγιόν σχεδιασμένο από την Katerina Ioannidis, τα κέρδη από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν για ακόμη μια χρονιά στο Φιλανθρωπικό Σωματείο "Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".

Δε χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί που διανύουμε. Τώρα, όμως, είναι που μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ όσοι έχουν ανάγκη, και μια μικρή δική μας συνεισφορά μπορεί να κάνει στη ζωή τους πραγματικά μεγάλη διαφορά. Με αυτό το σκεπτικό, το concept store SHOP Ερμού 112 παρουσιάζει για τρίτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία SHOP for a Cause, προσφέροντας σε συμβολική τιμή ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα/μενταγιόν, τα κέρδη από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Τη σχεδίαση του κοσμήματος/μενταγιόν ανέλαβε αφιλοκερδώς η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Katerina Ioannidis προτείνοντας ένα μενταγιόν σε δυο εκδοχές, ανδρικό & γυναικείο, φτιαγμένο από επιχρυσωμένο ορείχαλκο, με κυροκλωστή αρίστης ποιότητας. Και στις δύο εκδοχές, κάθε μενταγιόν τιμάται 12 ευρώ. "Τα πιο όμορφα πράγματα στο κόσμο δε μπορείς να τα δεις ή να τ' αγγίξεις. Τα αισθάνεσαι με τη καρδιά- Antoine de Saint-Exupéry,The Little Prince" επισημαίνει η Katerina Ioannidis.

Το μενταγιόν διατίθεται αποκλειστικά στα εξής σημεία:

Concept store SHOP: Ερμού 112 Α, Αθήνα, 210 32 31 683

Fenafresh: Π. Μελά 8, Θεσσαλονίκη, 2310 257 447

SHOP, Attica CityLink: 3ος όροφος

Διαβάστε ακόμη:
Givenchy: Τι προτείνει να κρατήσουμε το label για φέτος το χειμώνα;

Θα αγοράζατε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για £980;

Ήρθε το τέλος των Ugg;