Η Ελευθερία Παπαδάκη μας παρουσιάζει τα Glambition Jewels και μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου

Η Ελευθερία Παπαδάκη μας παρουσιάζει τα Glambition Jewels και μας εξηγεί γιατί δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις τα όνειρά σου

Μπορεί να είναι μόλις 24 χρονών, αλλά η Ελευθερία έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει τη δική της, πανέμορφη σειρά κοσμημάτων και να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής. Σήμερα, μιλά στο Queen.gr για όλα αυτά που την ενέπνευσαν, αλλά και για όσα της δίνουν δύναμη να συνεχίσει να δημιουργεί.

«Όταν είσαι νέος πρέπει να τολμάς και να παλεύεις για τα όνειρα σου». Όσο κλισέ κι αν ακούγεται η συγκεκριμένη φράση, αποφάσισα να την κάνω πραγματικότητα και να πραγματοποιήσω τους στόχους μου. Με εφαλτήριο τα παραπάνω λόγια και με πολύ πείσμα και αγάπη άρχισα την ενασχόληση μου με τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Γνωρίζω πως υπάρχει πληθώρα σελίδων που ασχολούνται με τα κοσμήματα και πως κάποιος μπορεί να πει πως είναι μία από τα ίδια. Πρωταρχικός μου σκοπός είναι τα Glambition Jewels να μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως ηλικίας, κυρίως όμως να γίνουν γνωστά για την αγάπη και το μεράκι από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Όταν αγαπάς την μόδα και τον καλλωπισμό, έχεις πολλές ιδέες και τα ερεθίσματα που αποκομίζεις από περιοδικά, διάφορες εκθέσεις και σεμινάρια σε οδηγούν στο να φτιάξεις κάτι δικό σου, αυτό δηλαδή που έχεις στο μυαλό σου. Κάπως έτσι αποφάσισα να φτιάξω το πρώτο μου κόσμημα, ένα βραχιόλι από όσα είχα δει τα τελευταία χρόνια, όσα είχα διαβάσει και όσα είχα φανταστεί.

Δεν ήθελε και πολύ, όταν είσαι γεμάτος όρεξη και ενέργεια είπα αυτό είναι! Θα φτιάξω κάτι δικό μου, ακόμη κι αν αποτύχω. Σιγά-σιγά και με πολύ μεράκι υπομονή και πολύωρη δουλειά αφού αποφάσισα τα υλικά τα χρώματα και τα σχέδια, προχώρησα την πρώτη μου ολοκληρωμένη συλλογή και αποφάσισα να την ονομάσω Glambition. To όνομα δεν είναι τυχαίο, καθώς συμβολίζει την λάμψη που έχουν όλες οι γυναίκες και για αυτό είναι ξεχωριστές.

Μπορούμε να βάλουμε μία ξεχωριστή πινελιά ζωντάνιας και ομορφιάς στην καθημερινότητα μας, γνωρίζοντας τα Glambition Jewels. Το να μπορέσεις και να ξεφύγεις από την γκρίζα καθημερινότητα σου και να προσθέσεις λίγο χρώμα στην εμφάνιση σου είναι νομίζω απαραίτητο στην εποχή που διανύουμε. Αφήστε τα Glambition να ομορφύνουν την μέρα και την διάθεση σας.

Θεωρώ πως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και οφείλει να καλομαθαίνει τον εαυτό της με μικρές πολυτέλειες στην καθημερινότητα της. Για αυτό το λόγο άλλωστε τα κοσμήματα αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή!
Γιατί όπως έλεγε και μία καλή μου φίλη, η ζωή χρειάζεται αισιοδοξία και χαρά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα:

www.facebook.com/GlambitionJewels
glambition.thecraftsmarket.com
twitter.com/EleftheriaPapa2