BAZAAR Αγάπης Χριστούγεννα 2012: Στις 29-30/12 χαρίστε χαμόγελα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ!

BAZAAR Αγάπης Χριστούγεννα 2012: Στις 29-30/12 χαρίστε χαμόγελα στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ!

Μέσω των αγορών σας, στο Balux cafe

Το Queen.gr είναι πολύ περήφανο όταν συμμετέχει σε προσπάθειες που έχουν σα στόχο την προσφορά και τη βοήθεια συνανθρώπων μας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνεται με μεγάλη θέληση για προσφορά από τον Όμιλο Παπαθεοχάρη, την εταιρεία DPG Digital Media και την εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων «Follow Me», το Christmas Bazaar Αγάπης Χριστούγεννα 2012, για το Κ.Α.Α.Π.Β


Πού;
Στο Balux Cafe' Τhe house project, Λεωφ. Ποσειδώνος 59, Αστέρας Γλυφάδας


Πότε;
Το Σάββατο 29/12 και την Κυριακή 30/ 12 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα


Στόχος του χριστουγεννιάτικου αυτού bazaar είναι η προσφορά στα παιδιά του Κ.Α.Α.Π.Β. (ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ) που το έχουν ανάγκη. Μέσω των ειδών ένδυσης, σπιτιού και ψυχαγωγίας που θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές, θα χαρίσετε στα παιδιά του ΠΙΚΠΑ πολλά χαμόγελα και θα βοηθήσετε στην εκπλήρωση βασικών στόχων του ιδρύματος όπως: τα προγράμματα αποκατάστασης των παιδιών (φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία)και στις υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξής τους.


Από το Bazaar δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις με όμορφα δώρα που θα αποκτήσουν ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους. Δώρα που μπορούν να αξιοποιήσουν άντρες και γυναίκες στη κλινική Beverly Hills Γλυφάδας, συνεδρίες εκγύμνασης με την Κα. Ελένη Πετρουλάκη αλλά και στο Studio Elpida Zorba, εισιτήρια για τη Γαλλία από την AIR FRANCE & ένα δώρο έκπληξη από τον όμιλο Παπαθεοχάρη.


Μη χάσετε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας ένα οικονομικό δώρο, το οποίο βέβαια θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Περάστε από το Balux και χαρίστε ελπίδα και χαρά στα παιδάκια του ΠΙΚΠΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Εταιρείες που συμμετέχουν στο Bazaar (αλφαβητικά):
A.M. LUXURY
AIRFRANCE
All Jeans
arte di ottico
asana - ELENI PETROULAKI IVIC
ASH
ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP
attr@ttivo
brandsGalaxy
CARPISA
DKNY
Elpida Zorba
FF GROUP
FRAME
fullah sugah
GREEK ART GOODS by Homer & Co
haralas
Liana Camba
LIERAC PARIS
MILK & HONEY
NIZAL
ORIFLAME
PHYTO PARIS
studio seven
Triumph
Yamamay
zoo planet