Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή UGG για το 2013

Δείτε την ανοιξιάτικη συλλογή UGG για το 2013

Υπέροχα σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί

Η UGG Australia για τη ανοιξιάτικη Συλλογή του 2013, αντλεί έμπνευση από την πόλη του Μαρακές, μία ακμάζουσα αρχαία πόλη, η οποία μπορεί να μας δώσει αρκετές ιδέες στο θέμα του έθνικ στυλ. Βλέπουμε, λοιπόν, μία πλούσια συλλογή γεμάτη εντυπωσιακές γραμμές, με έντονα prints, ζωηρά χρώματα, πλούσια υφάσματα και μοναδικές υφές.

Για τις γυναίκες, η UGG παρουσιάζει τη Συλλογή Adella Wedge με τη χαρακτηριστική ψηλή, αλλά παράλληλα άνετη πλατφόρμα για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κυριαρχεί το laser cut δέρμα, ψάθινες σόλες, και δέρμα νουμπούκ σε ανοικτά και ζωηρά χρώματα, ιδανικά για την άνοιξη. Η σειρά Architectural Wedge επιστρέφει αυτή την Άνοιξη με πανέμορφα γήινα χρώματα σε χειροποίητο δέρμα. Ενώ η εμπνευσμένη από τα διαχρονικά μαροκινά neutrals του Μαρακές, σειρά Carmen προσφέρει μοναδικές θηλυκές γραμμές με έντονες δόσεις glamour. Αποτελείται από δέρματα σε φυσικά χρώματα και διαθέτει ένα ρομαντικό μείγμα εξωτικής πολυτέλειας.

Η συλλογή Isla επιστρέφει δυναμικά με μία ποικιλία σε πλατφόρμες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο ψάθινο σχέδιο και τα snake prints. Εμπνευσμένη από διακοπές σε κάποιο μαγευτικό νησί, προσφέρει κάτι ιδιαίτερο για κάθε περίσταση, από εσπαντρίγιες μέχρι πλατφόρμες, σε εξωτικά χρώματα και άκρως θηλυκά σχέδια. Η Kavar παρουσιάζει μοναδικές προτάσεις για καθημερινές και πιο σπορ εμφανίσεις. Βασική πρωταγωνίστρια της Συλλογής είναι η εσπαντρίγια, η οποία δίνει άνεση, αλλά ταυτόχρονα και το απόλυτο στυλ. Όλα τα μοντέλα της Συλλογής διαθέτουν μαλακό δέρμα και τα σχέδιά τους αντλούν την έμπνευσή τους από τα έντονα και πολύχρωμα μοτίβα του Μαρακές. Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή Rozelle διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία σανδαλιών από δέρμα και ψάθα σε μοναδικούς συνδυασμούς και γήινους χρωματισμούς. Δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις, είτε με τα snake και leopard prints, είτε με το ντένιμ ύφασμα με το λογότυπο της UGG και φορέστε τα σανδάλια της Συλλογής Rozelle από τις πρωινές, μέχρι και τις πιο βραδινές εξόδους σας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι τσάντες της UGG για την ερχόμενη άνοιξη, οι οποίες χωρίζονται στις συλλογές:

- Brooklyn που χάρη στις γήινες αποχρώσεις τους μπορείτε να τις συνδυάσετε εύκολα, με ό,τι επιλέξετε να φορέσετε

- Classic Straw με την ιδιαίτερη tote τσάντα της, σε δύο υπέροχες αποχρώσεις, mint tea και caramel

- Mosaic με το χρωματιστό μοτίβο της σε δύο ζωηρές αποχρώσεις, sapphire blue και flamingo pink.

Όλες οι τσάντες διαθέτουν κομψά και παράλληλα πρακτικά πορτοφόλια, θήκες για i-phone, i-pad, αλλά και για φωτογραφικές μηχανές από μαλακό δέρμα, ντένιμ ζακάρ και μοτίβα εμπνευσμένα από το Μαρακές.

Φυσικά το δημοφιλές και αγαπημένο label δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον ανδρικό πληθυσμό, παρουσιάζοντας τη σειρά Eastsound με ιδιαίτερα ανδρικά υποδήματα εμπνευσμένα από τα sneakers, που διαθέτουν μία μοναδική τεχνολογική καινοτομία στη σόλα, τη Vibram, σχεδιασμένη αποκλειστικά για την UGG. Θα δείτε νέα στυλ από καραβόπανο, λεπτομέρειες ψάθας, γήινα χρώματα αλλά και πολύχρωμες ρίγες, όλα εμπνευσμένα από τα χρώματα του Μαρακές.

Τέλος, βλέπουμε και πολύ στιλάτα παιδικά σχέδια που θα λατρέψουν τα αγοράκια και τα κοριτσάκια τόσο για την άνεση όσο και για την trendy εμφάνιση.

Δείτε τις φωτογραφίες και σημειώστε τα θέλω σας για τη νέα σεζόν....

Διαβάστε ακόμη:

Παπούτσια από άλλη διάσταση δια χειρός Matthew Williamson!

Δείτε το νέο lookbook της Mulberry για την άνοιξη του 2013

Ο Nicola Formichetti λανσάρει τσάντες για τον οίκο Μugler